پاسخ به:📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣
پنج شنبه 12 اسفند 1395 8:00 AM
سلام و عرض ادب
در این تایپیک می خواستم پیشنهادم رو با گلایه مطرح کنم:
واقعا سایت فرهنگی نباید در مسائل فرهنگی حرف اول رو بزنه؟؟!! داشتم فکر میکردم این همه مدافع حرم داریم و هی دارن شهید میارن و عکس العمل ما چیه؟؟؟ اونایی که بدون امکانات و تجهیزات خاصی میرن به میدون جنگ باید یه حرکتی کرد که حداقل اونا که جونشونو کف دستشون گرفته و مخلصانه به جنگ علیه باطل میزند و ما نیز باید یاریشان کنیم، اما چطوری؟؟!
اگر فکر کنیم خیلی کار میتونیم انجام بدیم:
اندک اندک جمع شود وانگهی دریا شود! این تنها شعاریه که من تو زندگی باورش دارم. ما میتونیم در سایت یه سامانه ای راه بیندازیم که بتونیم کمک های نقدی و غیر نقدی خودمونو به مدافعان حرم برسونیم (نقدی و غیر نقدی) و الگو باشیم برای سایر سایت ها و موسسه ها
میتونیم مثل سامانه ی محک که برای بچه های سرطانی و ... هست یه سامانه ای طراحی کنیم یا ساده تر بگم مثل درگاه خرید شارژ از اینترنت سامانه ای طراحی کنیم که کمک های نقدی خودمونو به شماره حساب های معتبر و قانونی مطرح شده توسط سازمان واریز کرده تا اقدام اخروی در این سایت کرده باشیم.
مبادا ما نیز از شامیانی باشیم که تنها گذاشتند؛ شاید فردایی نباشد!
إِنَّ اللَّهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ :
در واقع میشه به زبان ساده گفت که دوربین خدا همواره و در همه جا و همه وقت در حال فیلمبرداری از ماست
و کوچکترین نیت و فکر و حرکتی از قدرت لایزال الهی مخفی نمی مونه!
کلمه کلیدی این پیشنهاد: طراحی سامانه کمک به مدافعان حرم
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.