پاسخ به:📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣
سه شنبه 12 بهمن 1395 4:12 PM
سلام و عرض ادب
یادم میاد که ی سال پیش به واحد فنی درخواست شد که در صندوق پیام امکانات ساده ای قرار دهند:
گزینه های پیشنهادی برای صندوق پیام:
1- امکان نقل قول پیام یا همون Reply
2- حذف موارد انتخابی پیام ها
بالاخره این پیشنهاد به صورت ناقص اجرا شده است و از همین جا باید تقدیر و تشکر کرد از واحد فنی عزیز.
ناقص از این بابت که همین حذف موارد رو تو قسمت پیام های ارسالی نیز می توانند بگذارند که به صورت کامل و بدون صرف وقت بتوانیم پیام های ارسالی را حذف کینم.
و همچنین امکان نقل قول پیام هنوز هم تعبیه نشده است و ما منتظر هستیم همچنان.....
کلمه کلیدی این پیشنهاد: بهبود صندوق پیام
سلام و عرض ادب
در تکمیل پیشنهاد شما من پیشنهاد میدم غیر از گزینه حذف همه، گزینه حذف رو به گونه ای فعال کنند که پیامها با انتخاب خود کاربران حذف بشه.
یعنی ممکنه من بخوام در هر صفحه از پیامها یکی دو پیام رو نگه دارم.
بی زحمت این مورد رو هم در نظر بگیرید.
همون رو پیشنهاد داده بودیم و اون هم اعمال شده است اگه به عکس بالا نگا کنید و یا به صندوق پیامتون نگاه کنید همین طوری شده است
و اینجاست که باید به واحد فنی بگم دست مریزاد
ممنون که اطلاع دادین.
موندم چی بگم!!!
دو روزه بخاطر نسخه موبایل راسخون، نمیتونستم وارد راسخون بشم. البته احتمال میدم بخاطر نسخه موبایل بوده باشه.
برای سایت های دیگه مشکلی نداشتم ولی وارد راسخون که میشدم پیام میومد که نسخه موبایلتون روباید به روزرسانی کنید.
قبلا گفتم واحد فنی عادت دارند همه امکانات سایت رو بر اساس سیستم های خودشون برنامه نویسی میکنند.
نسخه موبایل هم احتمالا از این قاعده مستثنی نیست.
به هر حال طی یک عملیات انتحاری، متوجه شدمکه برای اینکه بتونم از شر پیامهای آزاردهنده ی ارتقای سیستم راحت بشم،زدن تیک درخواست نمای رایانه کارگشا هست و این یعنی نسخه موبایل راسخون فوق پیشرفته است و به درد امثال من نمیخوره.
شایدم باز سواد من درست وحسابی نیست و به این چیزها نمیرسه
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش