پاسخ به:📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣
سه شنبه 12 بهمن 1395 11:01 AM
خیلی دلم می خواد هیچ وقت اعتراضی نداشته باشم ولی نمیشه.
حالا به هر دلیل همیشه یک مشکلی هست.
نمیدونم سیستم واحد فنی چجور سیستمیه که هیچ وقت نه اشکالی در برنامه نویسیشون می بینند و نه ایرادی در ظاهر سایت.
فکر می کنم راسخون کلی هزینه می پردازه که همیشه سیستم ها و نرم افزارها و سخت افزارهای واحد فنی آخرین ورژن و نسخه باشه. برای همینه که حضرات واحد فنی گاها هرچی میگیم فلان مشکل هست نمی تونن مشاهده کنند.
من جای مسِولان بودم یه مدت سیستم واحد فنی رو عوض می کردم و یه سیستم معمولی که در دسترس عموم هست در اختیارشون قرار می دادم. ماهی یک هفته هم میگفتم با موبایل پست بزنید!
بعد هم مجبورشون می کردم روزی ده بیست پست با عکس و فیلم و موسیقی در انجمن قرار بدهند.
من که هرچی مرورگر رو سیستم لپ تاپ و موبایل میشه نصب کرد رو نصب کردم. ولی قبول دارم حوصله ی به روزرسانی نرم افزارها به آخرین ورژن رو ندارم. البته هرازگاهی آخرین ورژن هم از راسخون دانلود می کنم که به لطف واحد نرم افزار گاهی اصلا نصب نمیشن. حالا یا من سواد درست و حسابی ندارم و گزینه نصب آسان رو میبینم و گول می خورم و یا ایراد از جای دیگه است.
اینا رو گفتم که این نکته رو بگم
تا دیروز که مرورگر کروم رو (در موبایل و لپ تاپ) باز می کردم فیلم ها با عنوان این افزونه پشتیبانی نمی شود کلا نشون داده نمی شد.
امروز هم فایرفاکس رو باز کردم عکس های تاپیک ها همه هزاررنگ تو درتو شدند و نمایش داده نمیشن.
تازه اینو نگفتم!!!! دیروز با موبایل (مرورگر کروم) اومدم راسخون، یه پیام اومد که ادامه رو بزن، زدم گفت کلا باید موبایلت رو به روزرسانی کنی.
وقتی گزینه به روزرسانی رو زدم عبارت 404 not found اومد. خب دیدم گوشیم یه سره ویبره میره و اخطار میده از خیر ورود به راسخون گذشتم.
بعد هم که دوباره وارد شدم باز همون حالت پیش اومد.
با اجازه مرورگر گوشی رو حذف کردم که دیگه به من دستور نده.
بدتر از همه اینکه وقتی دوباره میخوام مرورگرم رو نصب کنم گوشیم دیگه قبولش نمی کنه!!!!!!!
از صبح هم که خواستم با مرورگر خود گوشی وارد راسخون بشم، غیر از اینکه بعد از نیم ساعت وارد راسخون شد، لینک ها رو باز نمی کنه. یعنی اصلا روی لینک ها حالت خنثی داره و کلا لینکی نمی بینه.
این شد که مجبور شدم برای عرض مشکلاتم با راسخون، لپ تاپ رو روشن کنم.
کلا باید یه تاپیکی ایجاد کنم با عنوان مشکلات من و راسخون!!!! یکی دو پست کفاف نمیده
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش