درمان ریفلاکس معده با زنجبیل:
پنج شنبه 28 بهمن 1395 10:34 AM
✳️ درمان ریفلاکس معده با زنجبیل:
در دوران قدیم، از این ادویه برای التیام مشکلات گوارشی استفاده می شد. ترکیب شیمیایيِ گینجرول ( با فرمول شیمیایی C17 H26 O4 ) باعث انتقال راحت تر غذا از مجرای دستگاه گوارشی می شود. بنابراین مصرف زنجبیل به هضم غذا کمک می کند. هضم بهتر غذا نیز سبب کاهش ریفلاکس در طول روز می شود.
✳️ درمان ریفلاکس معده با سرکه سیب:
برخی به خواص درمانی سرکه سیب معتقدند . بهتر است که پیش از صرف غذا، به اندازه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب مصرف کنید یا قبل از خواب آن را همراه با یک لیوان آب خنک مصرف کنید. هنوز به درستی مشخص نشده که چرا سرکه سیب تا این اندازه مفید است، اما گفته می شود که اسید استیک موجود در سرکه سیب سطح pH معده را تعدیل و عملکرد سیستم گوارش را نیز تنظیم می کند.
✳️ درمان ترش کردن معده با موز:
موز را به دلیل داشتن میزان پتاسیم بالا، جزو مواد غذایی قلیایی در نظر می گیرند. موز رسیده با اسید معده مقابله می کند. موز همچنین مانند یک روکش روی دیواره معده کشیده و مانع از سوزش سر دل و علایم دیگر ریفلاکس اسید معده می شود. البته این را هم باید بگوییم که موز شاید به برخی از افراد نسازد؛ به ویژه زمانی که کاملاً نرسیده باشد.
✳️درمان ترش کردن معده با باکتری های پروبیوتیک:
باکتری های پروبیوتیک با بهبود عملکرد سیستم گوارش، مشکلات روده را نیز برطرف می کند. ترکیبات «ساکارومایسس بولاردی» و «بیفیدوس» موجود در پروبیوتیک، به درمان دردهای معده کمک شایانی می کند.
✳️ درمان ترش کردن معده با آب آلوئه ورا:
نتایج تحقیقات نشان می دهد که آبِ آلوئه ورا می تواند از مری به بهترین شکل در مقابل سوزش ناشی از ریفلاکس معده محافظت کند. فقط حواستان باشد که آب آلوئه ورای مصرفی از نوع خوراکی باشد.