پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟
دوشنبه 18 بهمن 1395 9:31 PM
...............
...
در قضیه فضای مجازی و تکنولوژی هم همین طوره ... دلم به حال برنامه سروش سوخت ... بدم نیست ، من نصب کردم دیدم چیزی کم از برنامه های دیگه نداره ...
راهکار : اگه دولت به اجبار شبکه های اجتماعی برون مرزی رو ببنده مردم برای رفع نیاز هاشون به همین شبکه های اجتماعی وطنی روی میارند ... مطمئن باشید
« اگر بحث انتخاب باشه ، نمونه خارجی اولین انتخاب این مردمه ... »
....
دو بخش از صحبتهای آقا علیرضای گل رو انتخاب کردم:
مورد اول که در مورد نرم افزار پیام رسان سروش هست و همان طور که ایشون فرمودن "واقعاً چیزی کم از تلگرام نداره". ولی دلیل اینکه متقاضی کمتر داره رو قبلاً هم اشاره کردم. وقتی طرف میبینه که از اون همه مخاطب 3-4 نفر شاید این نرم افزارو داشته باشن، خب طبیعتاً بیخیالش میشه دیگه! میره سراغ همون تلگرام یا اینستا. و اینکه گفتن: "موقع انتخاب هم نمونه خارجی انتخاب میشه". بله درسته. (مفصّل توی این لینک صحبت کردم).
مورد بعد اینکه اگر دولت دست یابی به شبکه های برون مرزی رو قطع کنه، آیا به نظر شما برای برخی افراد بهانه ای نخواهد شد برای اینکه به حکومت و دولت و همه چیزِ کشور، بد و بیراه بگن و کلاً دیدگاشون عوض بشه؟ الآن که دسترسی داریم میبیند که چطور نظری دارن، اون موقع که دیگه ...!!! در این مورد به نظر من "عامل قهری" جواب نمیده! حتی اگر از همون لحظه اول هم اجازه ورود داده نشه (که تقریباً محاله) باز هم افراد راهی برای دسترسی پیدا میکنن (مثل قضیه ویدئو در چندین سال قبل و یا همین ماهواره)!
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...