پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟
یک شنبه 17 بهمن 1395 8:27 AM
یکی از دوستان عزیزم گفتن: "اینترنت پاک"، توی همونِشَم موندیم خداییش! یعنی دسترسی نداریم به فیلترشکن عایا؟؟؟!!
جالبه که بعضی وقتا برای خودم هم اتفاق افتاده که فلان سایت مذهبی(قرآنی) بود که فیلتر شده بود!!!!!! خب مجبورم برم سراغ فیلترشکن!!! پس جلوی یه کاری رو میگیرن، ولی بد میگیرن!!! در این مواقع باید گفت: "مرسی...ولی اَه!!!!!!!!".
یعنی باورتون میشه این پست رو با فیلترشکن ارسال کردم؟؟؟؟!!! (ارجاع به تاپیک روابط عمومی!)
والا امید جان هر چی فکر میکنم تا یه مورد کارامد به ذهنم برسه ، نمیرسه که نمیرسه ... دیوونه شدم از بس فکر کردم ... خداییش راه حلی نیست ...
اگه بخواهیم با زور یه چیزی رو به مردم تحمیل کنیم که جواب عکس میده و اگه با مهربونی و تبلیغ و فرهنگ سازی جلو بریم ، کسی گوشش بدهکار نیست و همه کار خودشون رو میکنن ...
امید جان ، داداش گلم ، اینترنت پاک منظورم اینترنتی بود که سرورهاش در خود ایران باشه و هیچ مورد غیر اخلاقی و هرزنگاشته ای برای کودکان نداشته باشه ....
یادمه سایت تبیان یه مدت این کار رو کرد چند سال پیش که مودم دایال آپ بود ...
الان هر جوونی میتونه با یه کلیک به دنیای غیر اخلاقیات راه پیدا کنه ، راه چاره چیه ، هر روز صد تا سایت و کانال رو فیلتر میکنن و به قول شما با فیلتر شکن باز میشه ، باید سیستم فیلترینگی باشه که اولا سایت هایی رو که نیازی به فیلتر نداره مثل سایتی که شما ذکر کردید رو فیلتر نکنه و بسیار هوشمندتر از این عمل کنه و ثانیا راه استفاده از فیلترینگ مسدود بشه ...
نمیدونم شدنیه یا نیست ...
امیدوارم خدا یه راهی نشون سردمداران این عرصه بده ، نه من نه شما و نه هیچ کس دلش نمیخواد از راه به در بشه ... سعی هم میکنیم که راهی پیدا کنیم ، اما ....
از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید
روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه
وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :
http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com