پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟
شنبه 16 بهمن 1395 8:39 AM
صحبتهای همه دوستان عزیز رو خوندم ، همه درست میفرمایید ، پس مشکل از کجاست ؟ چرا مشکل حل نمیشه ؟
شاید به این دلیل باشه که بخشی از مردم « خودشون رو زدند به خواب » و با اینکه میدونن دارن از این فضا استفاده نامناسب میکنن باز هم ادامه میدن ...
یه جورایی « عادت » شده برای همه ، استفاده از این ابزار ...
و شاید هم بخشی از مردم جامعه با « لج بازی » از این ابزار استفاده میکنند ، یعنی چی ؟ یعنی وقتی به یکی میگی این سایت خوب نیست تازه لج میکنه و استفاده میکنه ...
بعضی هم قدرت فهم و درک و تمییز خوب از بد رو ندارند ، و با سیل مردم که از این ابزار استفاده میکنن ، راهی میشن و بی خبر از مضراتش ادامه میدن ، هک میشن ، گول میخورن ، دل میدن و ...
زمان حضرت علی هم بودند این قبیل افراد ، وقتی حضرت علی میگفت من قران ناطقم ، دل به کاغذ میدادند ...
جمع بندی حرفم اینه :
« خود مردم با نا آگاهی و ساده دلی هاشون و عدم سواد تکنولوژی ، محیط فضای مجازی و زندگی و خانواده و جامعه رو بهم میریزن »
کاریش نمیشه کرد ، به نظر من هیچ وقت درست نمیشه ... نا امید نیستم ولی همت عالی میخواد و چون بستگی به فرد فرد جامعه داره و هر فرد ، یک شیوه و قدرت فهم و درک عملی رو داره ، به سختی بتونیم درستش کنیم »
خیلی ها با نظام و دین مخالفند و به نحو احسنت دارن از فصای مجازی استفاده میکنند ، برای تبلیغات سوء و ضربه به دین و فکر مردم ... و این ما هستیم که باید « بار سنگین دفاع از ذهنهای مردم ساده » رو به دوش بگیریم ... من و شما که میفهمیم باید در فضای مجازی مقابل این هجوم تبلیغات به ایستیم ...
مثلا در قضیه پلاسکو ، گفتند تصویر پروفایلتون رو به رز سیاه تغییر بدید ، من خودم شاهد بودم بیشتر دوستان و اطرافیانم این کار رو کردند ، وقتی بهشون گفتم این تصویر در مورد آنارشیست هاست و ضد دین میباشه ، همه تعجب کردند ...
میبینید ، همه به هم « اعتماد » داریم ... یک شایعه پیش بیاد ، شاید خود ما هم ناخواسته به اون دامن بزنیم ...
شبهه در مورد محرم و ماه رمضان و .. بماند ...
حرف اخرم ؛ دلیل عدم کنترل فضای مجازی و تکنولوژی روز شاید این موارد باشه :
1. ساده دلی و ساده لوحی مردم
2. لج بازی و خالی کردن دق و دلی خود از دولت و نظام بر سر مردم و جامعه و محیط زیست
3. اعتماد بیش از حد به یکدیگر در فضای مجازی در هر ضمینه ای
4. عدم اشنایی خانواده ها با کسانی که در کمین فرزندانشان در فضای مجازی هستند
5. بی کلاسی و عقب ماندگی دانستن عدم استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
6. دهن بین بودن در این فضا و دامن زدن به شایعات
7. باز هم عدم حمایت دولت و مدارس برای ترویج صحیح استفاده و عدم استفاده مردم از این ابزار
این جمله اشتباهه که : خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت باش ، بلکه درستش اینه : « « خواهی نشوی همرنگ ، رسوای جماعت باش » »
خودمون فکر کنیم و گوینده باشم ، تا اینکه شنونده باشیم و به تقلید از عموم جامعه که راه خطایی رو میرن ، ما هم بریم ...
از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید
روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه
وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :
http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com