0

چرا حواسمان نیست؟

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟
پنج شنبه 14 بهمن 1395  8:52 AM

نقل قول magam4u
نقل قول salma57

.............................

در آخر بعد از امتحان همه ی این راهها، چاره ای نمی بینند جز اینکه‌ با عموم مردم همراه بشن‌ و استفاده از ابزار رو آزاد بگذارند.

مثالهاش در جامعه فراوان هست. 

زمانی با دستگاه ویدیو مخالفت میشد!!!! و هر کسی می خواست ویدئو‌بخره انگار جرم و‌جنایتی مرتکب شده بود.

.................

شاید یک مشکل اساسی در این زمینه که باعث عدم پیشرفت میشه ؛ «عدم حمایت مالی و معنوی» از دانشمندان و حتی دانشجویان و دانش اموزان نخبه است ....

من بار ها دیدم که دانش اموزانی نخبه ربات ها و نرم افزار های بومی طراحی کردند که کم از نمونه های مشابه خارجی نداره ، منتهی حمایتی که به فرجام برسه ، نیست ...

دقت کردید ، تو خارج اگه نوجوانی سایتی رو هک کنه ، دولت اونو به کار میگیره .. حالا اگه اینجا دانش اموزی خودش و علمش رو نشون بده فقط جریمه میشه ...

رهبر عزیز انقلاب ، آقای خامنه ای همیشه راهکار رو نشون دادن ، منتهی گوش شنوا و دست کاری نبوده ...

بله متأسفانه، خیلی بد حمایت میشه، چقد سنگ اندازی، چقد بهانه های بیخود و بنی اسرائیلی میارن. ای کاش از همین شهر خودمون و جریانی که تابستون باهاش خودم سروکار داشتم رو میتونستم اینجا مطرح کنم. بعد این مسئولین میان دم از اقتصاد مقاومتی و تولید ملی میزنن. فقط حرفای رهبر رو میان تکرار میکنن. خب رهبر که صحبت میکنن، برای این نیست که شماها هم اونا رو باز برین جاهای مختلف طوطی وار کپی-پیست کنین. یه ذره انصاف هم خوب چیزیه! فک میکنن اینجوری به وظیفشون عمل میکنن!! کار جوونی که از علمش، از وقتش، از سرمایش داره استفاده مفید میکنه رو راه بنداز...

واقعاً شاعر راست گفته که: بابا باغِت آباد، یکم درکم کن، نگو سر راه واستادی آقا حرکت کن!!laugh

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
salma57 magam4u ghiyase40 emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها