پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟
چهارشنبه 13 بهمن 1395 6:13 PM
به نظر شما وظیفه افراد، نهادها، سازمانها درباره فضای مجازی چی هست؟
بنظر من وقتی همه ی ارگان های دولتی و خصوصی در اولین اقدامشون کانال خودشون رو اعلام می کنن بعد تازه به فکر تصویب قانون می افتیم یعنی اینکه نهاد ها هم مانند عامه مردم ابتدا به ساکن به فکر تبلیغ برای خودشون هستند تا قانونمندی
مانند روزهایی که شبکه های فیضبوق و تویتر و ... فیلتر بودن و مسئولین تو این شبکه ها نظراتشون رو اعلام می کردن خب یعنی اینکه این مسئولان گرام!!! بدون پروکسی دارن نظر میدن یا برای اونها حلاله!
باید ابتدا زیر ساخت ها رو آماده کنیم بعد هم فرهنگ سازی کنیم و در آخر که مهمترین مسئله هم هست باید خودمون برنامه های مطابق فرهنگ خودمون بسازیم
چرا که اولا بومی هست ثانیا روزی اگر برون مرزی ها بخواهند دست به بازی تحریم بزنند چیزی را ازدست نداده ایم......
برنامه « سروش » یک برنامه مشابه تلگرام هست ... من خودم نصب کردم ، گفتم از تولید ملی و میهنی حمایت کنم ، منتهی دیدم هیچ کس از رفقا و اشنایانم از این برنامه استفاده نمیکنن ...
شاید دلیلش عدم اعتماد مردم ایران به سرور های داخلی باشه ...مردم از ترسشون هم که شده از برنامه های بومی استفاده نمیکنن ...
متاسفانه قبل از اینکه تکنولوژی جدیدی وارد کشور ما بشه فرهنگ استفاده از اون وارد نمیشه یا شاید برای مردم شفاف سازی و اموزش داده نمیشه ...
فرهنگ سازی هر تکنولوژی جدیدی از خود تکنولوژی مهم تره ...
از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید
روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه
وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :
http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com