وب سایت ایران کوک: سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی، سالادی جدید، مقوی و کاملا سبز است که جلوه بسیار زیبایی به میز غذای شما می دهد. این سالاد را هم می توان بصورت جدا سرو کرد و هم در کنار انواع غذاهای گوشتی و مرغ بصورت پیش غذا نوش جان کرد. این سالاد علاوه بر ظاهر زیبا و سرسبزی که دارد بسیار خوش طعم و خوشمزه است.
مواد لازم:
- لوبیا سبز 500 گرم
- روغن زیتون یا آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا 1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
- نخود فرنگی 1 فنجان
- کنجد 2-3 قاشق چایخوری
- سیاه دانه 2-3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل آن بریزید و 4 دقیقه بپزید. سپس نخود فرنگی را به آب در حال جوش اضافه کنید و 3-4 دقیقه بپزید. دقت کنید که در این نوع سالاد، سبزیجات نباید بیش از حد پخته و له شوند و باید تردی خود را حفظ کنند. سپس سبزیجات را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود. هر از گاهی آبکش را تکان دهید تا آب زودتر خارج شود.
2-در این فاصله سس سالاد را آماده کنید. روغن زیتون، زنجبیل، عسل، سس سویا، روغن کنجد را در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس را داخل آن بریزید. سس را 1-2 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
3-لوبیا سبز و نخود فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید و با سس ترکیب کنید. سالاد را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. حدود 30 ثانیه سبزیجات را تفت دهید. در آخر مقداری کنجد و سیاه دانه روی سالاد بریزید. سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی را داخل ظرف مناسب بکشید و بصورت گرم سرو کنید.