کیک با مغز دارچین
سه شنبه 14 دی 1395 8:55 PM
مواد لازم
کره - 150 گرم
شکر – یک ونیم پیمانه
تخم مرغ درشت - 3 عدد
وانیل - یک قاشق چای خوری
ماست یا شیر - یک پیمانه
آرد - دو ونیم پیمانه
جوش شیرین - کمتر از یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
گردوی خرد شده - نصف پیمانه
دارچین - یک قاشق غذاخوری
شکر برای مواد میانی - یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
*فر را روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب 24 سانتی متری را چرب و آرد پاشی کنید.
* آرد را به همراه جوش شیرین و بکینگ پودر الک کنید.
*کره نرم شده را همراه شکر بزنید تا کاملا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید؛ مواد را خوب هم بزنید.
*وانیل را نیز اضافه کنید. آرد الک شده و شیر را به تناوب اضافه کنید وهم بزنید تا مواد یکدست شود. گردو را اضافه کنید. نیمی از مواد را داخل قالب بریزید.
*دارچین را با یک چهارم پیمانه شکرمخلوط کنید و روی مواد داخل قالب بریزید. بقیه مواد را با قاشق روی مواد میانی پخش کنید.
*قالب را داخل فر بگذارید تا به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه بپزد. پس از 10 دقیقه حرارت فر را به 180 درجه کاهش دهید؛ کیک را 40 دقیقه دیگر بپزید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست