معرفی سایت قنادی نورالقایم مشهد
شنبه 4 دی 1395 6:06 PM
حتماً تا به حال به این فکر کردین که چجوری میشه در یک زمان کم و با ابزاری ساده یک چیز خیلی خوشمزه درست کرد؟
خوب ما اینجاییم تا به این سوال پاسخ خوشمزه رو بدیم،بله این درسته و میشه در زمان کم و با ابزاری ساده که نیاز به مهارت خاصی هم نداره یه شیرینی فوق العاده درست کرد و از اون لذت برد فقط یه اراده لازم داره که بلند شوید و دستانتان را بشویید و با یاد خدا کارو شروع کنین.
یک نوع شیرینی آسان
مواد لازم :
1-نان سفید بریده شده منظم(1عدد)
2-کره(150گرم)
3-بادام خلال یا ورقه شده(100 گرم)
4-پودر بادام(100گرم)
5-تخم مرغ(3 عدد)
6-پودر قند(100 گرم)
مواد لازم برای تزیین:
1-شکر(250گرم)
2-آب(1 لیوان)
3-عرق بهار نارنج(یا کمی پوست پرتقال یا پوست لیمو ترش رنده شده)
طرز تهیه:
ابتدا شریت را بدین طریق آماده می کنیم :
شکر و آب و عرق بهار نارنج یا پوست پرتقال رنده شده را می جوشانیم تا کمی غلیظ شود، بعد می گذاریم تا سرد شود.
قطعات نان را با شربت آغشته می کنیم،نان را در سینی فر چیده،سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت 250 درجه فارنهایت و یا 125 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان ها کمی برشته شود،بعد کره را با پودر قند مخلوط کرده،خوب هم می زنیم تا نرم و لطیف شود سپس تخم مرغ ها را یک به یک در کره می ریزیم و با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم(باید توجه داشت هر یک تخم مرغ را که می شکنیم خوب هم بزنیم،وقتی کاملاً مخلوط شد تخم مرغ بعدی را بشکنیم.)آخرین تخم مرغ که مخلوط شد،پودر بادام را به مایه اضافه می نماییم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.روی هر قطعه نان یک ورقه از این کرم می مالیم و مقدار خلال بادام یا بادام ورقه شده روی آن می پاشیم.بار دیگر نان ها را در سینی فر می چینیم و سینی را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط ر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم باید روی نان ها و بادام ها طلایی شود.نان این شیرینی در حالی که گرم باشد مطبوعتر است.در صورت امکان میتوان از نان های بریده شده بریوش استفاده کرد.
بهترین قنادی در مشهد
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید و در صورت امکان تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.
http://noorulqaem.com/