مرغ با سس پِستو و عطرِ خوش سیر
شنبه 4 دی 1395 4:24 PM
وب سایت روزیاتو: این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید.
3- انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.
4- روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.
5-سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید.
6- ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید.
7- آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.
سس پستو
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند.
2- سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.
3-اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست