0

مرغ با سس پِستو و عطرِ خوش سیر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

مرغ با سس پِستو و عطرِ خوش سیر
شنبه 4 دی 1395  4:24 PM

وب سایت روزیاتو: این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.


مواد لازم:
 

  •     ورقه روغنی یا آلومینیومی
  •     ۱ عدد سینه مرغ
  •     ۱ عدد گوجه فرنگی
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس پستو
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه

 

مرغ با سس پِستو و گوجه فرنگی


طرز تهیه:


1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


2- ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید.


3- انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.


4- روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.


 5-سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید.


6- ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید.


7- آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

سس پستو

مواد لازم:

 

  •     ۲ پیمانه برگ های تازه ریحان
  •     ۲ حبه سیر
  •     یک چهارم پیمانه دانه کاج
  •     دو سوم پیمانه روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده


طرز تهیه:

1-برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند.


2- سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.


3-اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها