با این پودینگ به سفره تان رنگ و بو دهید
شنبه 4 دی 1395 4:18 PM
همشهری آنلاین: این دسرها هستند که به سفرههای شما رنگ و بو میدهند. در این قسمت یک دسر سنتی خوب برای شما آموزش میدهیم تا در مهمانیها از آنها استفاده کنید. پودینگ شکلاتی یکی از دسرهایی است که با آن میتوانید به خوبی از مهمانان خود پذیرایی کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده را هم زده با هم میزنیم.
2-روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن میپزیم.
3-بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش میکنیم و بلافاصله در ظرف سرو میکشیم و با گردو یا موز تزئین میکنیم.
نکات مهم:
1-به زرده تخممرغ کمی شیر اضافه کرده هم میزنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه میکنیم.
2-یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط میکنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه میکنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست