چرا دنيا اين قدر آلوده است؟ آیا می توان دنیا را از آلودگی معنوی نجات داد؟
شنبه 27 آذر 1395 10:35 PM
دنيا هميشه چنين بوده و اين مربوط به انسانهايي است كه در دنيا زندگي ميكنند، نه خود آن. انسانها هستند كه با نوع زندگي كه انتخاب ميكنند، زندگي دنيايي را آلوده كرده يا زيبا ميسازند، اما اين كه چرا انسانها به جاي زندگي سعادتمند، راه باطل را انتخاب ميكنند، موضوع مستقل و جداگانهاي است.
اما همه انسانها چنين نيستند و نبايد به زندگي دنيا، نگاه منفي داشته باشيم.
در دنيا به رغم اين كه آلودگي و زشتيها وجود دارد، زيباييهايي نيز هست كه نبايد از آنها غافل باشيم، اما آنچه كه در ظاهر بيشتر نمود دارد، آلودگيها است و زيباييها و پاكيها كمتر نمايان ميشود.
علت انساني همه آلودگيها، فراموشي خدا و دور شدن از حقيقت وجود انساني و ارزشهاي پاك الهي است.
روي گرداني از خدا و دين و پايبند نبودن به ارزشهاي اخلاقي و احكام الهي، موجب فراموش كردن هدف اصلي زندگي ميشود و انسان را به سوي گناه و آلودگي ميكشاند. اگر انسانها بخواهند، ميتوانند خود را از اين حالت نجات دهند، اما هوي و هوس و لذتهاي زودگذر مادي، مانع اصلي است.
در عين حال معتقديم همان گونه كه باطن عالم، پاك است، روزي خواهد رسيد كه ظاهر آن نيز پاك و آراسته شود و همه انسانها در صلح و دوستي زندگي بكنند. خداوند به آن روز وعده داده و حق است. ما نيز در آرزوي آن روز خواهيم بود واز خداوند ميخواهيم كه در آن روز باشيم.
حال در آشفتهبازار دنيا، بايد سعي نماييم كه آلودگيها ظاهري و مظاهر مادي و لذتهاي زود گذر و فاني ما را فريب ندهد، پس اگر نتوانيم دنيا را آباد سازيم و نجات دهيم، پس چرا حداقل خود را نجات ندهيم؟ مطمئناً نجات خودمان و زندگي در راه صحيح و پاكي و صداقت، در پاكي و نجات دنيا تأثير خواهد گذاشت.
نقد بازار جهان بنگر و آزار جهانگر شما را نه پس اين سود و زيان ما را بس
بر لب جوي نشين و گذر عمر ببين كاين اشارت زجهان گذران ما را بس
منبع: t-pasokhgoo.ir