0

آموزش مرحله به مرحله انواع گل برای تزیین سالاد و غذا

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آموزش مرحله به مرحله انواع گل برای تزیین سالاد و غذا
چهارشنبه 24 آذر 1395  8:34 PM

 

رنگ کردن گل با شلغم برای تزیین غذا و سالاد

برای رنگ کردنش هم میتونیم از آب لبو یا آلبالو استفاده کنیم. گل رو به طور کامل در آب لبو قرار میدیم و بیرون میکشیم و روی یک دستمال پارچه ای میگذاریم تا کمی خشک شه. برای رنگ سفید لب ماتیکیش هم که دستمال رو به آرامی روی گلی که با شلغم درست کردیم قرار میدیم.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها