طرز تهیه سس توت فرنگی
چهارشنبه 24 آذر 1395 7:11 PM
هوا که گرم میشه معمولا تو هر خونه ای بستنی پیدا میشه. خیلی عالی میشه اگه با انواع میوه ها سس خوشمزه و خوشرنگی درست کنیم و روی بستنی ها بریزیم. اینطوری هم رنگ و لعاب بستنی بسیار زیباتر میشه و هم خیلی خوش طعم تر خواهد بود. مسلما بچه ها هم خیلی بیشتر دوست دارن و ازش استقبال میکنن. در این مطلب آموزش تهیه یه سس بسیار آسون و خوشمزه و خوشرنگ رو برای روی بستنی قرار میدم که خیلی هم سریع حاضر میشه و میتونه یه سس عالی برای استفاده روی انواع کیک و شیرینی و بستنی باشه.
توت فرنگی ها رو خوب تمیز کنید و بشورید. در قابلمه ای بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید. همچنین وانیل و آب نصف یک لیمو ترش رو هم بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب بندازه.
کمی که آب انداخت میتونید حرارت رو کمی بیشتر کنید تا به قل زدن بیفته. در حین کار هم دائم با قاشق هم بزنید. بعد از حدود 10-15 دقیقه که توت فرنگی ها پخت حرارت رو خاموش کنید و توت فرنگی ها رو کاملا پوره کنید.
در این مطحله اگه دلتون خواست رنگ سس توت فرنگیتون خیلی عالی باشه میتونید یکی دو قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید.
حالا سس پوره شده رو از صافی رد کنید تا پالپ های توت فرنگی ازش جدا بشه. البته اگه دوست داشته باشید میتونید این کار رو نکنید و سس رو با پالپ هاش تهیه کنید.
بعد از اینکه سس رو در صافی ریختید با قاشق هم بزنید تا شهدش کاملا جدا بشه. بعد هم کف های روی شهد رو جدا کنید و مجددا روی حرارت بذارید تا حدود 5 دقیقه دیگه بجوشه. در حین جوشیدن هم باز کف های روی شهد رو جدا کنید.
این سس عالی رو میتونید برای روی بستنی و حتی تزیین کیک و کاپ کیک هم استفاده کنید.