فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم.با درست کردن کمپوت توت فرنگی می توانیم از خواص این میوه ی دوست داشتنی به مدت طولانی تری بهره ببریم، همچنین خودمان و بخصوص کودکان نوشیدنی جذاب و سالمی نوش جان کنیم که می دانیم از چه چیزهایی درست شده و از تازگی آن مطمئن هستیم. کمپوت توت فرنگی، هم یک نوشیدنی خنک و گوارا می تواند باشد، و هم به عنوان دسر بعد از خوراک قابل نوش جان کردن است. اگر دوست داشته باشید می توانید آن را با شکر کمتر و یا بیشتر درست و کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم کمپوت توت فرنگی
- توت فرنگی تازه یک کیلوگرم
- شکر یک و نیم پیمانه
- آب شش پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
دستور پخت کمپوت توت فرنگی
بعد از جدا کردن تاج (برگ) توت فرنگی ها ، مدت کوتاهی آن ها را داخل یک ظرف آب کمی می گذاریم بماند. این کار باعث می شود گرد و خاک چسبیده به میوه بطور کامل از آن جدا شود. هر قدر هم که با دقت میوه را بشویید، گاهی دانه های خیلی ریز می تواند هم طعم و حس میوه را بد کند، و برای سلامت هم مناسب نباشد. بعد از آن میوه ها را آب بکشید.
سپس توت فرنگی های درشت را دو یا سه قسمت برش می دهیم و سعی میکنیم تقریبا همه ی توت فرنگی ها اندازه ای یکسان داشته باشند. توت فرنگی های کوچک را بطور کامل قرار دهید، با این کار کمپوت مان زیبا و دوست داشتنی تر می شود. توت فرنگی ها را داخل آب کش می گذاریم تا آب اضافی آن برود، سپس داخل یک قابلمه آب و شکر را می ریزیم. بعد از آنکه شربت مان دو قُل خورد، توت فرنگی ها را داخل شربت می ریزیم. این بار توت فرنگی ها بعد از آنکه یک قُل بخورد کافیست و می توانیم زیر قابلمه را خاموش کنیم.
حالا داخل قابلمه وانیل را نیز به کمپوت اضافه می کنیم و آن را کمی بهم می زنیم. بعد از اینکه کمپوت کمی از حرارتش کم شد، آن را داخل یک ظرف شیشه ای می ریزیم. مدتی آن را در دمای آشپزخانه برای هم دما شدن قرار می دهیم. سپس آن را می توانید داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک و آماده ی نوش جان کردن شود.
از این کمپوت خوشمزه می توانید برای تزئین دسر، کیک یا تارت هم استفاده کنید.
بعد از آنکه خوب خنک شد، می توانید کمپوت را داخل یک پارچ مناسب بریزید و هر تعداد از توت فرنگی های کمپوت که دوست داشتید داخل پارچ اضافه کنید. همچنین می توانید کمپوت را داخل گیلاس های شیشه ای و زیبا سرو کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید با اضافه کردن کمی یخ این نوشیدنی را جذاب تر و خنک تر کنید. در آخر با یکی دو برگ نعنا می توانید آن را تزئین نمایید.
گوارای وجود