0

شربت آلبالو ی خانگی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

شربت آلبالو ی خانگی
چهارشنبه 24 آذر 1395  6:51 PM

 

شربت آلبالو ی خانگی

 

 

نوشیدنی های خنک در فصل تابستان خیلی می چسبد. اما برای من شربت آلبالو یک نوشیدنی نوستالوژیک و دوست داشتنی است. یادم هست یک عمه خانوم داشتیم که شربت آلبالوهایش معروف بود. هنوز هم در خانواده ی ما رسم است تابستان که می آید وقت درست کردن شربت و مربای آلبالو است. اون نفر عزیز لطف کردند و مربای آلبالوی خوشمزه شان را آموزش دادند، و به نظر جای شربت آلبالو کنار این مربای خوشمزه خالی مانده بود. پس دست به کار شوید تابستان تان را آلبالویی کنید!

نوشیدنی های آلبالویی با شربت آلبالوی خانگی

نوشیدنی های آلبالویی با شربت آلبالوی خانگی

مواد لازم شربت

  • آلبالو یک کیلو و نیم
  • شکر دو کیلو
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم زنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترش بودن آن کمتر خواهد بود.

طرز تهیه شربت آلبالو

شکر را با 8 لیوان آب حل می کنیم و روی حرارت کمی جوش می دهیم. سپس آن را از صافی رد می کنیم. آلبالو ها را قبلا می شوییم و برگ ها و شاخه هایش را جدا می کنیم. حالا آلبالوها را داخل کیسه ی پارچه ای نازک و تمیزی می ریزیم و آن را می بندیم و در شربت می اندازیم. می گذاریم شربت با حرارت ملایم بجوشد و قوام بیاید. بعد وانیل را داخل شربت می ریزیم و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و آن را از روی حرارت بر می داریم. بسته ی آلبالو را از داخل آن خارج می کنیم و می فشاریم تا شربتی که در آن جمع شده کاملا خارج شود. شربت را پس از سر شدن داخل بطری می ریزیم و در جای خشک و خنک و با در بسته نگهداری می کنیم.

اگر هر نوع شربتی را که می خواهید درست کنید داخل ظرف لعابی درست کنید بی دردسرتر و راحت تر است.

روش دوم تهیه شربت آلبالو

شربت آلبالوی خانگی با روش آب آلبالو

شربت آلبالوی خانگی با روش آب آلبالو

در این روش آب آلبالو ها را می گیریم. 6 لیوان آب آلبالو را با دو کیلو شکر مخلوط کرده و می گذاریم مدتی به حال خود بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود. حدود بیست دقیقه کافی است، بعد وانیل را در آن می ریزیم و می گذاریم کمی جوش بخورد تا قوام بیاید. شربت را از روی حرارت بر می داریم و صاف می کنیم و داخل بطری می ریزیم. حال می توانید با این شربت تابستانی خنک و آلبالوی داشته باشید، می توانید آن را روی بستنی یا فالوده بریزید و از آن لذت ببرید. نوش جان!

شربت آلبالوی خانگی،  گوارای وجود!

شربت آلبالوی خانگی،
گوارای وجود!

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها