بروسکتا یا بروشتا یا همون bruschetta یک دستور اصالتا ایتالیایی هست که عموما به عنوان پیش غذا استفاده میشه و طبق اصالتی که داره، دستور پایه اون از گوجه و ریحان و پنیر تشکیل میشه. در این مطلب طرز تهیه بروسکتای اصلی رو به همراه مرغ گریل شده قرار میدم که هم از سادگی بروسکتا کم میکنه و هم به جای پیش غذا میتونه به عنوان غذای اصلی هم استفاده بشه و یک غذای رژیمی و خوشمزه اس.
بروشتا یک پیش غذا ی خوشمزه و شیک و آسان ایتالیایی
بروسکتای اصلی همون ترکیب ریحان و پنیر و گوجه فرنگی روی یک تکه نان گریل شده اس که با مقداری سیر طعم دارش کردن. این غذا خیلی منو یاد پیتزا مارگاریتا انداخت. مثل اینکه بیشتر غذاهای اصیل ایتالیایی این مواد رو دارن. این غذا هم میتونه به عنوان پیش غذا سرو بشه و هم میتونه یک غذای رژیمی عالی و سالم باشه
مواد لازم برای تهیه بروسکتا ی مرغ
نان باگت
گوجه فرنگی گیلاسی
ریحان
پنیر
سیر
روغن زیتون
سینه مرغ
طرز تهیه بروسکتا یا بروشتا
برای تهیه بروسکتا باید نان باگت رو به صورت ورقه های یک سانتی برش بزنیم. اگر مورب باشه زیباتره. بعد دو طرفش رو روغن زیتون میمالیم و اون رو گریل میکنیم مثل سالاد سزار . میتونید هم سرخش کنید. بعد هم سیر رو کمی تفت میدیم و بعد از اینکه کمی خنک شد با گوجه فرنگی و ریحون و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم. اگر برش ها به صورتی که در عکس باشه شکیل تر میشه.
سینه مرغ رو هم با نکم و فلفل و مقداری کره گریل میکنیم و در کنار بشقابش قرار میدیم. به همین راحتی و خوشمزگی.
همونطور که دیدید خیلی ساده اس. در عین حال یک پیش غذا ی شیک و رژیمی و صد البته سالم.
برای پنیر هم هر پنیری که دوست داشتین میتونید خرد کنید و به این