تُست گوجه+ریحان+پنیر خامه ای
چهارشنبه 24 آذر 1395 12:30 PM
به نظر من خوراک خوشمزه، خوب و به یاد ماندنی لازم نیست الزاما پیچیده و سخت باشد. در واقع، تقریبا بر عکس فکر می کنم. اغلب خوراک های مورد علاقه و دوست داشتنی من، خوراک هایی بسیار ساده و سریع هستند. نیازی به مواد خوراکی ویژه ای هم برای درست کردن آن نیست. امروز با ساده ترین و دم دستی ترین ملازمات، یک تُست خوشمزه برای تان درست میکنم.
با تهیه ی مواد خوراکی سالم و تازه یک ساندویچ میان وعده ی فوق العاده تهیه می کنیم. این تُست می تواند صبحانه ی خوب و جذابی هم برای بچه ها باشد. در این مطلب من از نان تُست استفاده کردم، اما شما به دلخواه می توانید از هر نانی که دوست داشتید استفاده کنید. (البته بجز لواش، چون قوام کافی را ندارد!)
این مطلب نه تنها درباره ی تُست گوجه+ریحان+پنیر خامه ، بلکه درباره ی راهکارهای درست کردن یک تُست خوشمزه است (البته اگر تا امروز خودتان به این ترفندها نرسیده باشید)
یکی از مهم ترین گزینه های این تُست، گوجه فرنگی است که طعم فوق العاده ای به آن می دهد. کافی ست گوجه فرنگی های تازه و شاداب را انتخاب کنید و برای ساندویچ تان گلچین نمایید.
برای درست کردن پنیر خامه ای لازم نیست توانایی خاصی داشته باشید. 5-6 برگ ریحان را ریز ریز کنید بعلاوه ی 1-2 حبه سیرتازه.
حدود 220 گرم پنیر خامه ای را به مواد ریز شده اضافه کنید و خوب بهم بزنید. اگر از این پنیر چیزی باقی ماند، آن را در ظرف در بسته می وانید تا یک هفته در یخچال نگه دارید. این پنیر برای خوردن همراه با پیراشکی یا چیزهای دیگر هم بسیار لذیذ است. طعم این ساندویچ فوق العاده از یادتان نخواهد رفت، پس اگر سیر دوست دارید زیاد سخت نگیرید!
چه نوع ساندویچ تُستی را دوست دارید؟ در منزل تُستر دارید یا دستگاه ساندویچ ساز؟ یا ساندویچ تان را با گریل روی گاز درست می کنید؟ راهکارتان هر نوعی که باشد، نان تان از هر نوعی که هست را تُست کنید، پنیر تهیه کرده را خوب روی آن بزنید. گوجه فرنگی های ورقه شده را کمی نمک و فلفل بزنید و روی ساندویچ تان بچینید. حتی برای نهار فوری هم این ساندویچ را پیشنهاد می کنم، عاشقش می شوید!