طرز تهیه دلمه برگ مو (ملس) مرحله به مرحله
چهارشنبه 24 آذر 1395 12:18 PM
در اواخر فصل بهار با در آمدن برگ های تازه و جوان انگورمی توان با تهیه آنها یک دلمه خوشمزه و مقوی تهیه کنیم ،که ازحبوبات،غلات ،سبزیجات و هم از میوه ها تشکیل می شود .دلمه با این کوچکیش تمام موادی که روزانه بدن ما به آن نیاز دارد را در خود جا داده است که من طرز تهیه این دلمه را با مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهم.
ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود .گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم وهم می زنیم تا گوشت هم سرخ شود .برنج را آبکش کرده ،داخل مایه گوشت می ریزیم سبزی خرد کرده ،کشمش خیسیده و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم نخود لپه را می پزیم و بعد از پخت به مواد اضافه می کنیم.
برگ مو را از شب قبل در آب نمک و آبلیو می خیسانیم .
برگ ها را به صورت دوتا دوتا روی هم می چینیم و یک قاشق از مواد را در وسط برگ ها قرار میدیم.
ابتدا قسمت زیربرگ ها رو روی مواد تا میکنیم و بع
بعد هم دو طرف رو به سمت داخل روی مواد تا میکنیم و بعد هم بالای برگ ها رو. به این ترتیب دلمه پیچیده میشه.
و مثل بقچه می پیچیم.
دلمه ها رو به پشت دور تا دور قابلمه می چینیم.
نمک، فلفل، شکر، رب انار، آبلیمو و کمی آب رو با هم مخلوط کرده و روی دلمه ها که کف قابلمه چیدیم می ریزیم.
و بعد آن کمی روغن روی دلمه ها میریزیم.
حرارت را کم می کنیم تا به آرامی پخته بشن. (حدود 2 ساعت با شعله گاز کم).