همیشه توی خونه یه لوازم ریزی هست که هیچ جایی برای جمع کردنشون نیست. مامان من معمولا یه کیسه پارچه ای میدوخت و همه اونها رو توی اون کیسه جمع میکرد. نسل ماها یکم کارمون از کیسه شیک تر شده و خیلی ممکنه نپسندیم. البته بماند که کیسه های خیلی شیک هم میشه دوخت و انشاالله در آینده بیشتر عرض میکنم خدمتتون. در این مطلب آموزش یه سبد کوچیک و شیک رو قرار میدم که میتونه کاربردای زیادی داشته باشه. هم میتونه جای اون لوازم خورده ریز باشه و یا حتی سبد نان روی میز و خیلی کاربردای دیگه که میتونید با توجه به نیاز خونتون درست کنید.
لوازم مورد نیاز برای دوخت سبد رو میزی
برای دوخت این سبد زیبا احتیاج به دو تا تیکه مربعی پارچه نخی داریم که زیبا تر میشه اگر رنگاشون متفاوت ولی همخوان باشه و یک ورق طلق برای محکم شدن دیواره ها.
ساخت سبد رومیزی پارچه ای
برای پشت و روی سبد پارچه ای رو انتخاب کنید که کمی مقاوم باشه. جنسش هم نخ باشه بهتره. توصیه هم میکنم که پارچه هر طرف رو دولا بدوزید.
پارچه ها رو به شکلی که در عکس هست برش بزندید و دورشون رو کاملا چرخ کنید. یک حاشیه مناسب به اندازه ای که میخواید دیواره سبدتون بشه مثلا 5 سانت دوخت دیگه ای بزنید تا مرزهای دیواره مشخص بشه. تلق رو به شکلی که در عکس هست ببرید و در قسمتهایی که با دوخت مشخص کردید با چسبی مثل چسب ماتیکی بچسبونید. از چسب مایع و حرارتی بهتره استفاده نکنید چرا که طلق یا پارچه رو خراب میکنه. پارچه بعدی رو روش بذارید و اول حاشیه داخل و بعد دور تا دور سبد رو دوخت بزنید.
این چسب ها رو هم در خرازی ها میتونید پیدا کنید. در چهار طرف کارتون بچسبونید و یا اگر خواستید میتونید به جای چسب هر گوشه رو دو تا کوک کوچیک که پیدا نشه بزنید. البته برای شستشوی راحت بهتره که از چسب استفاده کنید.
سبد زیبا و کاربردی شما آماده اس.