«سالاد ترد کلم و سیب» سالاد پاییزی پر انرژی
چهارشنبه 17 آذر 1395 1:31 PM
سالاد ترد کلم و سیب از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این سالاد خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید و در کنار ناهار خود از آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
کلم سفید ۱/۲ عدد
کلم قرمز ۱/۲ عدد کوچک
کرفس ۲۵۰ گرم
سیب ۱ عدد
لیمو ۱ عدد
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
رازیانه ۱ عدد کوچک
جعفری ۱ مشت
پیازچه ۱/۲ دسته
آجیل ۴ قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
1-قابلمه ای بزرگ از آب را بجوشانید و کلم سفید خرد شده را برای ۲ دقیقه در آن بپزید، سپس آن را از آب جوش خارج کرده و فورا زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید.
2- این کار را برای کلم قرمز هم تکرار کنید.
3- بعد کرفس را به همراه آب نیمی از لیمو برای مدت ۲ دقیقه بپزید و سپس با آب سرد آبکشی کرده و خشک کنید.
4-سیب خرد شده را با آب نیمه ی دیگر لیمو ترکیب کنید.
5-سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و سس خردل را با هم بزنید و به دلخواه به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
6-درکاسه ای بزرگ، تمامی سبزیجات را با رازیانه، سیب، جعفری و پیازچه ترکیب کنید، سپس سس را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
7-سالاد را در ظرف های مورد نظر بکشید و در صورت تمایل روی آن ها آجیل بپاشید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد ترد کلم و سیب:
1- کلم سفید، کلم قرمز و کرفس را ریز خرد کنید.
2- مغز سیب را جدا کرده و سیب را نازک خرد کنید.
3- رازیانه را خیلی نازک خرد کنید و برای مدت ۱ ساعت در ظرفی از آب سرد خیس کنید تا ترد شود. سپس آن را آبکشی کرده و خشک کنید.
4- برگ های جعفری و پیازچه را هم ریز خرد کنید.
5- در صورت تمایل می توانید از ترکیبی از آجیل و تخمه های خوراکی استفاده کنید. اگر سایز آن ها درشت است، آن ها را خرد کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست