0

«پیراشکی قالبی» هنر در خدمت آشپزی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«پیراشکی قالبی» هنر در خدمت آشپزی
چهارشنبه 17 آذر 1395  1:23 PM

«پیراشکی قالبی» هنر در خدمت آشپزی

 


چی لازم دارم:


خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد


مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانه


سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه


پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه


ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری


فلفل دلمه ای خرد شده مقداری


نمک و فلفل به میزان لازم


چطور بپزم:


خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.


خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید


قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.


چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.


مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید


لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.


قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.


روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..

 

حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها