پاسخ به:خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)
چهارشنبه 17 آذر 1395 11:19 PM
سلام دوره کارشناسی درس تنظیم خانواده داشتیم دو واحدی بود استاد چون حضور غیاب نمیکرد تعداد دانشجوها هرجلسه از جلسه قبل کمتر میشد
یه روز کل بچه های کلاس شیش هفت نفر بیشتر نبودن استاد اومدکلاس دید تعداد دانشجوها خیلی کمه از طرفی کاری داشت باید میرفت
گفت بقیه چرا نیومدن گفتن شما چون حضور غیاب نمیکنین یه سریا نیومدن.گفت که اینطور حالا یه کاری میکنم حسرت بخورن که چرا امروز نیومدن.
من کار دارم باید برم شما تو کلاس باشین نیم ساعت خودتون باهم بحث کنید درباره هر موضوعی که دلتون میخواد فقط باید با گوشی فیلم بگیرین هفته بعد ببینم.اینکارو کنین به کل شیش نفرتون بیست میدم اصلا نیاز نیست تو امتحان چیزی بنویسین.بقیه که نیومدن باید کل کتابو بخونن(من خودم چون ترم اخرم بود استادو میشناختم که حضور غیاب نمیکنه خودمم کلاساشو نمیرفتم.اون روز دانشگاه کار داشتم گفتم یه جلسه کلاس این درس هم برم)
خلاصه ما هم که واسه اینکه کتاب نخونیم اونم بیست بشیم حاضر بودیم یه روز کامل باهم بحث کنیم نیم ساعت که چیزی نبود
استاد رفتو ماهم نیم ساعت درباره ی مشکلات جوانان و چرا امار طلاق زیاده بحث کردیم فیلم گرفتیمو هفته بعد به استاد نشون دادیم اونم که هفته قبلش اسمامونو علامت زده بود یه بیست گذاشت جلو اسممون.موقع امتحان هم همه کتاب خوندن جز ما شیش نفر با خیال راحت رفتیم سر امتحان نشستیم فقط تو برگه نوشتیم استاد جز شیش نفر بحث هستیم که قرار بود بیست بدین.استاد هم طبق وعدش به ما بیست داد.اون امتحان تنها امتحانی بود که خیلی بهم حال داد حسش فوق العاده بود که هیچی نخوندمو رفتم امتحان دادمو بیست شدم بهترین امتحان دانشجوییم بود
مدیر تالارهای ورزش