0

خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)
سه شنبه 16 آذر 1395  4:52 PM

خاطره سوم

کشیدن سیگار ................ به به

یادمه همکلاسی هایی داشتم که اهل سیگار بودند ....

بعد چند نفری که میشدیم میرفتیم بوفه دانشگاه یه چایی -نسکافه ای میزدیم به بدن تو مسیر راه یکی از دوستان خیلی به سیگار علاقه داشت و هر سری سیگار جدید تهیه میکرد و میاورد از ایرانی گرفته تا از این قهوه ای ها خارجی بود میگفت نمیدونم در میاورد و به همه میداد اونا هم که اهل سیگار خخخ من هم که اصلا از سیگار متنفر یعنی خوشم نمیاد این رو جدی میگم .. بعد همه میگرفتن و من هم گرفتم ( این رو که میگم اولین بار که به من هم تعارف کرد ) به همه اتیش داد به من که رسید ن گفتم من نمیکشم گفت پس چیکار میکنی ؟ گفتم میخوای ببینید ؟ گفتند اره گفتم پس خوب دقت کنید سیگار رو انداختم زمین و با پام لهش کرد وای اینقدر کیف داره خخخخ اون گفت چیکار میکنی این گفت ....... گفتم عایا من میگم چرا شما سیگار میکشید ( البته خودمونیم میگفتم ها خخخ) من  اینجوری دوست دارم به شما چه خخخخ دیگه یه طوری شده بود موقع سیگار دادن میگفتم منم میخوام نمیدادند میگفتند نه خخخخ دیگه جونم واستون بگه اینطوری شد که خیال من هم راحت شد بعد این رو هم بگم مواقعی رو دیدم که یواشکی سیگار رد و بدل میکنند تا من متوجه نشم چون شده بود که بدن بگن بکشی ها منم جلو چشمشون رو زمین میکشیدمش خخخخخخخخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 sayyed13737373 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها