0

جانبازان و ايثارگران دفاع مقدس

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:جانبازان و ايثارگران دفاع مقدس
پنج شنبه 16 دی 1389  10:07 PM

او در ميان ماست >ابراهيم محمودآبادي

نام خانوادگی:محمودآبادي

نام :ابراهيم

محل تولد :

تاریخ تولد ://

نوع مجروحیت : قطع نخاع

در صد جانبازی :

جانباز  ابراهيم  محمودآبادي

سركار خانم اصغري آقا ملايي متولد سال هزار و سيصد و سي و هشت يكي از اسوه‌هاي صبر و پايداري است. هفت ماه پس از شهادت همسرش شهيد محمد يداللهي وثيق دختر آن‌ها به دنيا مي‌آيد. او بعد از طي مراحل كودكي و نوجواني اكنون در كسوت دانشجويي مشغول به تحصيل است.
خانم آقا ملايي چهار سال بعد از شهادت همسر، با آقاي دكتر ابراهيم محمودآبادي كه در عمليات بيت‌المقدس قطع نخاع گرديده ازدواج كرده و در سال هزار و سيصد و شصت و شش داغ شهادت برادر خود شهيد محمد رضا آقا ملايي را به جان مي‌پذيرد.هم‌اينك با كسي به گفتگو نشسته‌ايم كه همسر شهيد، همسر جانباز و خواهر شهيد است‌:
لطفاً از شهدا به ويژه همسر شهيد خودتان صحبت بفرماييد؟
آن قدر رزمندگان ما، جوانان ما، با ايمان بوده‌اند و آن قدر از خودشان رشادت و شهامت نشان دادند كه ما امروز به حال و روز عراقي‌ها نيفتاديم. جوانان ما با خون دادن، با اهدا اعضاي بدنشان نگذاشتند كشور ما زير پاي بيگانگان بيفتد و من خدا را شكر مي‌گويم كه پدر فرزندم به راهي رفته كه باعث افتخار است.
نقش زنان را در اين جنگ چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
آن چه مسلم است اين كه اگر ايثار و از خود گذشتگي همسران و مادران نبود جوانان نمي‌توانستند از كشورشان و اعتقاداتشان دفاع كنند. من كه كاري نكردم ولي همسران شهيدان هستند كه با چند فرزند بار زندگي را به دوش كشيدند و بچه‌هاي خوبي هم تربيت كردند.
لطفا از آقاي محمودآبادي و آشنايي با ايشان بفرماييد؟
من بعد از شهادت يداللهي اصلا قصد ازدواج نداشتم، ولي بعد از آشنايي با آقاي محمودآبادي متوجه عظمت معنوي ايشان شدم مخصوصاً آن‌كه احساس كردم مثل ايشان در جهت آسايش و رفاه ما سلامتي خود را از دست داده‌اند. از وقتي‌كه با آقاي محمودآبادي ازدواج كردم هرگز خود را همسر جانباز نديدم ،هميشه ايشان براي من انسان سالمي بودند و هيچ‌وقت نياز به من نداشتند.
آيا همسرتان از خرمشهر و فتح آن براي شما خاطره‌اي گفته‌اند؟
يادم مي‌آيد در سفري كه با ايشان به خرمشهر داشتيم، در آن‌جا تعريف كردند كه وقتي مجروح مي‌شوند چند بار از هوش مي‌روند و در يكي از دفعاتي كه به هوش مي‌آيند راديو اعلام مي‌كند كه خرمشهر آزاد شد.
ايشان شدت جراحات وارده را با آن خبر مسرت‌بخش فراموش مي‌كنند. حالا وقتي سوم خرداد مي‌شود ما همگي احساس غرور مي‌كنيم. ما در خانواده دو روز را جشن مي‌گيريم يكي روز سوم خرداد را و يكي هم روز ميلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) كه روز جانباز نام گذاري شده است و ما به ايشان هديه مي‌دهيم.
احساستان را در رابطه با زندگي با ايشان بفرماييد؟
من هيچ‌وقت احساس كمبود و محدوديت نكردم بلكه سراسر زندگيم برايم افتخار بود. در حال حاضر زنان ما حداقل كاري كه مي‌توانند بكنند اين است كه فرزندان صالح و خوبي تحويل جامعه بدهند.
از خانم آقا ملايي همسر شهيد همسر جانباز و خواهر شهيد در حالي خداحافظي مي‌كنيم كه گام‌هايمان براي ادامه زندگي محكم‌تر و بلندتر شده و از صلابت كلام ايشان ما نيز قوت و نيروي خاصي يافتيم.با آرزوي سلامتي براي ايشان و خانواده محترمشان.

منبع: گزارشگر افتخاري جاودانه‌ها، گلكارزاده  

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها