0

جانبازان و ايثارگران دفاع مقدس

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:جانبازان و ايثارگران دفاع مقدس
پنج شنبه 16 دی 1389  7:50 PM

او در ميان ماست >سيداسماعيل بني حسيني

نام خانوادگی:بني حسيني

نام :سيداسماعيل

محل تولد :مازندران/قائم شهر/

تاریخ تولد ://

نوع مجروحیت : شيميايي

در صد جانبازی :

جانباز  سيداسماعيل  بني حسيني

من سيداسماعيل بني‌حسيني اهل شهرستان قائم‌شهر هستم. درست 6 روز پس از آغاز جنگ با گروهي 72 نفره عازم منطقه شديم و در خدمت شهيد بزرگوار چمران در عمليات سوسنگرد شركت كرديم. آن وقت‌ها دانشجو بودم. پس از تعطيل شدن دانشگاه‌ها وارد حوزه‌ي علميه‌ي قم شدم. درست بعد از عمليات حصر آبادان در فتح‌المبين و بيت‌المقدس شركت كردم و پس از آن به تيپ كربلا كه تازه از بچه‌هاي استان مازندران تشكيل شده بود، رفتم و اولين بار كه با تيپ 25 به منطقه رفتيم، با گردان حمزه سيدالشهدا بود كه من جانشين فرمانده‌ي گردان و بعد فرمانده‌ي گروهان شدم.
در عمليات والفجر 1 بر اثر اصابت تير دوشكا به ناحيه‌ي كمر، زخمي شدم و مدت‌ها بر روي ويلچر بودم. با همين وضع به تحصيل خودم ادامه دادم. پس از والفجر 1 ديگر توان شركت مستقيم در جنگ را نداشتم لذا وارد بعد فرهنگي شدم و از آن زمان جانشين اعزام مبلغ در قرارگاه خاتم‌الانبياء شدم.
در ادامه‌ي عمليات والفجر 8 در شب نوزدهم ماه مبارك رمضان – سال 1365 در يكي از سنگرها 5 نفر از روحانيون بزرگوار به شهادت رسيدند و صبح آن روز من براي انتقال كار روحانيون به فاو رفتم و آن‌جا بود كه دچار مصدوميت شيميايي با گاز خردل شدم.
پس از جنگ كارم را با تدريس در دانشگاه آغاز كردم. در دانشكده‌ي حقوق دانشگاه آزاد مركز مشغول تدريس مباني حقوق و كيفري فقه شدم. تا اين كه از اواخر سال 1380 به دليل تشديد عارضه‌ي شيميايي كاملاً وضعيت حنجره و ريه‌ي من از بين رفته و تاكنون سه بار براي معالجه به كشور آلمان اعزام شده‌ام.
ظرف دو سال گذشته 16 بار بي‌هوش شدم و ريه‌ام را شستشو دادند. سه سال قبل ما 4 نفر بوديم كه به كشور آلمان اعزام شديم. اما الآن فقط من مانده‌ام. سيدجلال سعادت، احمد فرجي، نادعلي هاشمي همگي شهيد شدند.

منبع: ماهنامه سبزسرخ  

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها