وب سایت شور و شیرین: برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- ترهفرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
- برگهای كوچك اسفناج 150 گرم
- مغزهای برشته كرده 3 قاشق سوپخوری
- تخممرغ 5 عدد
- ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
- جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تابه مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاهگاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر تفت دهید.
آنگاه ترهفرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا ترهفرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.
حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آنگاه مخلوط مغزها و تخممرغهای زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق میباشد.