پاسخ به:نظرسنجی از کاربران برای انتخاب بهترین های طرح "یار مهربان"
یک شنبه 7 آذر 1395 1:57 PM
1_reza_87
- کتاب
کتاب الکترونیکی "فضای مجازی از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی" بود.
در بخشی از این کتاب آمده بود: "لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، تمرکز در تصمیم گیری، جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان، هماهنگی میان دستگاه ها، پرهیز از موازی کاری و تعارض است"
2-alikhodadad
عنوان کتاب: لطفاً گوسفند نباشید
نویسنده: محمود نامنی
توضیحات: کتاب "لطفاً گوسفند نباشید" نوشته شده توسط "محمود نامنی" است.
به خاطر بسپار: هرگاه ما چیزی را نفهمیم، آن را تصادفی یا اتفاقی می نامیم، در حالی که هیچ جز تصادفی در دنیا وجود ندارد.
به خاطر بسپار: ما، تار و پود بدبختی را خود می بافیم و نام آن را می گذاریم: سرنوشت.
به خاطر بسپار: هرجا که ژرف ترین درد است، عظیم ترین آموزش را به همراه دارد.
3-nazaninfatemeh
"علی تنهاست".دکتر علی شریعتی
یک جمله از کتاب :
اگر میبینیم پیروِ علی و کسی که برای علی اشک میریزد و کسی که محبت علی در قلبش موج میزند، سرنوشتش و سرنوشت جامعهاش درد ناک است، معلوم است که علی را نمیشناسد و تشیع را نمیفهمد، هر چند که ظاهرا شیعه باشد.
4-siryahya
غرور و تعصب / جین اوستین / مترجم: رضا رضایی
5-khoda1393
کتاب عباس دست طلا
رهبر انقلاب در مورد این کتاب فرمودند: «کتاب این آقای حاج عباس دست طلا را که مفصل و با جزئیات [گفته] خواندم. خیلی خوب بود انصافاً؛ مخصوصاً کتاب ایشان؛ هم مطلب در آن زیاد بود، هم آثار صفا و صداقت در آن کاملاً محسوس بود و انسان میدید. خداوند انشاءالله فرزند شهید ایشان را با پیغمبر محشور کند و خودشان را هم محفوظ بدارد.»
وقتی از او می پرسی آیا به فکر شهادت هم بودی پاسخی غریب می شنوی آن قدر کار زیاد بود که من هرگز وقت نداشتم به شهادت فکر کنم....
6-maryamjoon
کتاب چهل نامه کوتاه به همسرم
7- 13691367
کتاب بهشت خانواده جلد اول نویسنده دکتر سید جوادمصطفوی.
بهترین شمامسلمانان ، مردی است که بازنش خوشرفتار ترباشدومن ازهمه شما نسبت به زنانم خوشرفتارترم.(پیامبراکرم صلوات الله علیه)
8-zhalemzd
فقط غیرممکن غیرممکن است | آنتونی رابینز | مترجم: مسعود لعلی
9-sharifi91
کتاب من زندهام
کتابی که مقام معظم رهبری در تقریظشان بر آن نوشتند: «کتاب را با احساس دوگانه اندوه و افتخار و گاه از پشت پردهی اشک، خواندم... این نیز از نوشتههائی است که ترجمهاش لازم است...»
10-mansfa
کتاب رستاخیز
امام صادق فرمودند: د قبر از میت سوال می کنند اگر در پاسخ نلغزد قبر او را به اندازه هفت ذراع گسترش می دهند و برای او دری به سوی بهشت می گشایند.