طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو
پنج شنبه 4 آذر 1395 1:10 PM
ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر :
فیله ماهی تیلا پیلا | 4 عدد |
آبلیمو تازه | 3 قاشق غذا خوری |
کره آب شده | 1 قاشق غذا خوری |
سیر خرد شده | یک حبه |
جعفری خشک و خرد شده | 1 قاشق چای خوری |
فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.
2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.
3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .
4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.
منبع : beryooni.com