دمنوش یا چای ادویه نورنبرگ مخصوص کریسمس
چهارشنبه 3 آذر 1395 6:47 PM
آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید .
مواد لازم برای دو نفر :
آب پرتقال | 3/4 پیمانه |
شکر سفید یا قهوه ای | 3/4 پیمانه |
چوب دارچین | یک تکه |
پرتقال با پوست و برش گرد زده شده | یک عدد |
جوزهندی رنده شده | نوک قاشق چایخوری |
میخک | 4 عدد |
دانه هل سبز ( سوراخ شده ) | 4 عدد |
آب سیب | 750 میلی لیتر |
طرز تهیه :
آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید . پرتقال را با پوست برش های حلقه ای زده و هسته های آن را بیرون آورده و همراه با میخک و هل به آن اضافه کنید .
اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام روی حرات با درپوش بجوشد . سپس جوزهندی رنده شده و آب سیب را اضافه کنید .
چند جوش که زد از روی حرارت بردارید .
برشهای پرتقال را جدا کرده و دمنوش را صاف کنید و سپس داخل لیوان یا فنجان مناسب که قبلا داغ شده , ریخته همراه با برش های پرتقال تازه و چوب دارچین تزیین کرده و داغ سرو کنید.
منبع : sofrehkhune.com