0

تُست فرانسوی با بلوبری یا کشمش

 
rezazare4
rezazare4
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2403
محل سکونت : یزد

تُست فرانسوی با بلوبری یا کشمش
سه شنبه 2 آذر 1395  10:37 AM

 

این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.

وب‌سایت روزیاتو: این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.

 

مواد لازم: 

 

  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه خامه پرچرب
  •     یک قرص نان فرانسوی
  •     ۱ پیمانه بلوبری (می توانید کشمش را جایگزین بلوبری کنید)
  •     شیره افرا

 

تُست فرانسوی با بلوبری


طرز تهیه:
 

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

2- در یک کاسه، پنیر خامه ای، شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.

 

3- تخم مرغ ها و خامه پرچرب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.

 

4-در قسمت بالای نان فرانسوی، یک مستطیل باریک برش دهید و از نان جدا کنید.

 

5- با دست، قسمت جدا شده را به تکه های کوچک خرد کنید. سپس آنها را درون مخلوط تخم مرغ ریخته، بلوبری های را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع جذب نان ها بشود.

 

6- قرص اصلی نان را روی یک لایه ورقه روغنی درون سینی فر گذاشته و مخلوط بلوبری را در بخش میانی بریزید.

 

7- سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود.

 

8- پس از اینکه فرنچ تست کمی خنک شد، آن را برش زده و به همراه شیره افرا سرو کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها