0

خوراک گوشت و پرتقال به سبک آشپزی چینی

 
rezazare4
rezazare4
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2403
محل سکونت : یزد

خوراک گوشت و پرتقال به سبک آشپزی چینی
سه شنبه 2 آذر 1395  10:34 AM

 

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

وب‌سایت آشپزباشی: خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. در این غذای خوشمزه ی چینی، گوشت را با پرتقال مزه دار می کنیم. آن را به همراه پلوی برنج میل کنید.

 

مواد لازم: 

 

  •     پرتقال ۳ عدد
  •     سیر  ۲ حبه
  •     سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری
  •     گوشت  ۷۰۰ گرم
  •     نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
  •     روغن گیاهی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     پیازچه ۶ ساقه

 

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی 

 

طرز تهیه:  

 

1-رنده پوست پرتقال و آب آن را در کاسه ای بریزید. سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید.

 

2-تکه های گوشت را در نشاسته ذرت بغلتانید و خوب به آن آغشته کنید.

 

3- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت بالا گرم کنید و گوشت را در چند نوبت برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه، تا زمانیکه قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید (در صورت نیاز، روغن بیشتری به آن ها اضافه کنید). آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

 

4-  ترکیب آب پرتقال را در ماهیتابه بریزید و برای حدود ۱ دقیقه بجوشانید. گوشت ها را به ماهیتابه بازگردانید، تکه های پرتقال و پیازچه را به آن اضافه کنید.

 

5-با تکان دادن ماهیتابه مواد را با هم ترکیب کنید، تا گرم شوند. خوراک را گرم و به همراه پلو میل کنید. 

 

نکات:

1- پوست ۱ عدد پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۲ عدد پرتقال دیگر را پوست بگیرید، آن ها را به پهنای یک و نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و بعد از وسط نصف کنید. هسته های آن ها را جدا کنید.


2- سیر را ریز خرد کنید.


3- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید، آن را به شکل نوارهایی با قطر یک و نیم سانتی متر برش دهید.


4- از بخش های سبز پیازچه استفاده کنید، آن ها را به قطعات ۳ سانتی متری خرد کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها