0

مجموعه سوالاتی در باره قرآن

 
13321342
13321342
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3394
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مجموعه سوالاتی در باره قرآن
شنبه 29 آبان 1395  8:00 AM

 

5-خواندن كدام‏يك از سوره‏هاى قرآن ثواب زيادى دارد؟


     خواندن تمام سوره‏هاى قرآن ثواب زيادى دارد. قرآن مانند سفره بزرگى است كه براى روح ما غذاهاى خوشمزه و مفيدى در آن نهاده‏اند. از هر كدام كه مصرف كنيم برايمان خوب و مفيد است. هر كدام از غذاهاى اين سفره آسمانى بو و مزّه مخصوصى دارد، ولى همه يك كار مى‏كنند و آن هم زياد كردن ايمان ما به خداست.
قرآن كتابى نيست كه ما فقط به خواندن برخى از سوره‏هاى آن اكتفا كنيم. بايد همه سوره‏هاى قرآن را خواند و از درس‏هاى آموزنده همه اين كتاب استفاده كرد.
سوره‏هاى كوثر، حمد، ابراهيم، عنكبوت، ناس، يوسف، محمّد صلى الله عليه و آله و بقيّه سوره‏هاى قرآن، هر كدام درس‏ها و پندهايى دارند كه خواندنشان ضرورى است وثواب زيادى دارد.
حالا اگر دوست داريد برخى از سوره‏ها را بيشتر بخوانيد و آن را بيشتر تكرار كنيد، چند سوره كه ثواب‏هاى بيش‏ترى برايش نقل شده را برايت مى‏نويسم:
1. سوره حمد: حضرت رسول‏اكرم صلى الله عليه و آله فرمود: «هر مسلمانى كه فاتحةالكتاب (حمد) را قرائت كند، پاداش قرائت دو سوّم قرآن و نيز پاداش صدقه دادن بر همه مؤمنان نصيبش خواهد شد».
2. سوره الرحمن: امام صادق عليه السلام فرمود: «هر كس سوره «الرحمن» را قرائت كند و بعد از خواندن «فبأىّ ءالاء ربّكما تكذّبان» بگويد: «لا بِشَى‏ءٍ مِنْ آلائِكَ رَبِّ اكذِّبُ»، اگر در شب يا روز قرائت كند و سپس بميرد، شهيد از دنيا رفته است.
3. سوره واقعه: امام باقر عليه السلام فرمود: «هر كس، هر شب قبل از خواب، سوره واقعه را بخواند، خداوند متعال را ملاقات خواهد كرد؛ در حالى كه چهره‏اش مثل ماه شب چهارده مى‏درخشد».
4. سوره توحيد: در حديثى از پيامبر آمده است: «هر كس اين سوره را يك بار بخواند مانند آن است كه يك سوم قرآن را خوانده است و اگر كسى آن را دو بار بخواند، مانند آن است كه دو سوم قرآن را خوانده است و هر كس آن را سه بار بخواند مانند آن است كه همه قرآن را خوانده است.»
رسول خدا صلى الله عليه و آله در حديث ديگرى فرمود:
 «هر كس ده بار «قل هو اللَّه احد» را بخواند، خدا قصرى در بهشت براى او خواهد ساخت.»
از ديگر آثار خواندن اين سوره بخشش گناهان، آمرزيده شدن پدر و مادر، فراوانى روزى و دور شدن خطرها از انسان است. نكته مهمى كه بايد به آن توجه كنيم اين است كه ما قرآن مى‏خوانيم تا دستورات خداوند را بفهميم سپس به آن دستورات عمل كنيم تا خداوند ثواب‏هايى كه گفتم را به ما ببخشد

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها