0

تلفيق عرفان‌ها كاذب با آموزه‌هاي اسلامي خطر جدي براي جامعه است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تلفيق عرفان‌ها كاذب با آموزه‌هاي اسلامي خطر جدي براي جامعه است
چهارشنبه 15 دی 1389  6:38 PM

89/10/15 - 13:01
شماره:8910150738
نسخه چاپي ارسال به دوستان
شريف‌زاده در نشست مقابله با نحله‌هاي انحرافي در دانشگاه‌ها:
تلفيق عرفان‌ها كاذب با آموزه‌هاي اسلامي خطر جدي براي جامعه است

خبرگزاري فارس: شريف‌زاده گفت: عرفان‌هاي نوظهور و كاذب هرچه بهتر و بيشتر بتوانند با آموزه‌هاي ديني و اسلامي تلفيق شوند، خطر آنها براي جامعه ما بزرگ‌تر و بيشتر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام بهمن شريف‌زاده ‌عضو هيئت علمي گروه اخلاق و عرفان پژوهشگاه اسلامي، طي نشستي در دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه‌ريزي اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كه با هدف تبيين وضعيت موجود عرفان‌هاي انحرافي و كاذب در دانشگاه‌ها و استخراج راهبردها و اولويت‌هاي برنامه‌ريزي و اجرا در جهت رسيدن به وضعيت مطلوب برگزار شد، با اشاره به اينكه گرايش به معنويت در جهان غرب باعث شد "مديريت معنويت‌گرايي " بوجود بيايد، اظهار داشت: در واقع عرفان‌ها و معنويت‌هاي نوپديد قبلي از اشكال اين نوع مديريت در غرب است.

وي در رابطه با اشكال مديريت معنويت در غرب گفت: البته غرب براي مديريت معنويت‌گرايي شيوه‌هاي ديگري هم دارد، مثل سكولاريسم كردن اسلام با ايجاد اسلام نوين در جهت محدود ساختن اسلام به معنويت و ايجاد و اشاعه فرقه‌هاي نوپديد، اشاعه مسيحيت اصلاح شده (پروتستانيسم) و اشاعه فرقه‌هاي ضاله.

عضو هيأت علمي گروه اخلاق و عرفان پژوهشگاه اسلامي، بهترين شكل معنويت در جهان غرب را معنويتي دانست كه با تمام مباني مدرنيسم از جمله اومانيسم، سكولاريسم و تناسخ‌گرايي سازگار باشد و خاطرنشان كرد: ميزان خطر اين فرقه‌ها در كشورهاي اسلامي و كشور ما براساس توفيقي است كه با آموزه‌هاي ديني به دست مي‌آورند.

شريف‌زاده همچنين تأكيد كرد: اين عرفان‌ها هرچه بهتر و بيشتر بتوانند با آموزه‌هاي ديني و اسلامي تلفيق شوند، خطر آنها براي جامعه ما بزرگ‌تر و بيشتر است، مثل عرفان‌هاي كيهاني يا حلقه در كشور ما كه توانسته به خوبي با آموزه‌هاي اسلامي و ايراني تلفيق شود.

بنابراين گزارش حجت الاسلام بهمن شريف‌زاده مدرس دروس معنوي و عرفاني است كه صاحب تأليفات متعددي در حوزه عرفاني از جمله "رسم سلوك "، "عرض ذاتي و مسأله موضوع علم "، "عرفان ديني "، "معنويت‌گرايي نوپديد " و همچنين مقالات متعددي در زمينه‌هاي "اخلاق و عرفان اسلامي " و "عرفان‌هاي نوپديد " است.

بر اساس اين گزارش، دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه‌ريزي اجتماعي وزارت علوم‌ با توجه به اسناد بالادستي معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به ويژه برنامه‌هاي پيشنهادي وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري به مجلس شوراي اسلامي، مصوبات شوراي فرهنگ عمومي در حوزه عرفان‌هاي كاذب و نحله‌هاي انحرافي، "طرح جامع سياست‌گذاري فرهنگي‌-اجتماعي در حوزه عرفان‌هاي كاذب و نحله‌هاي انحرافي در دانشگاه‌ها " را اجرا مي‌كند.
انتهاي پيام/ع

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها