0

*یار مهربان* ویژه هفته کتابخوانی + جوایز و امتیاز

yasinff
yasinff
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 16

پاسخ به:*یار مهربان* ویژه هفته کتابخوانی + جوایز و امتیاز
چهارشنبه 10 آذر 1395  11:03 AM

سلامی دوباره 

چندتا کتابه که خودم به شخصه کیف کردم از اینکه خوندمشون 

من به کتاب علاقه ای نداشتم اما از خواندن اینها هیچ وقت پشیمون نیستم. 

1. زمزم عشق: شرح مفاهیم عرفانی در نیایش های شهید چمران

مولف: اسماعیل منصوری لاریجانی

زمزم عشق: شرح مفاهیم عرفانی در نیایش های شهید چمران

کتاب حاضر با نام زمزم عشق شرح دعاهای ملکوتی و عرفانی آن شهید عارف مسلک است که برای دوستداران، خاکیان افلاک نشین، عرضه شده است.
گر چه شخصیت بارز علمی و عرفانی شهید بزرگوار دکتر مصطفی چمران والاتر و نامدارتر از آن است که بخواهیم در این کتابها از آن سخن بگوئیم، اما در میان ابعاد گسترده و گوناگون شخصیت این سردار بزرگ، احوال معنوی و عرفانی که در دعاها و درخواست ها و یا نیایش های وی متجلی است، فروغ و درخشش دیگری دارد که پرداختن به آن، گذشته از این که ما را با معنویت وی آشنا می سازد، به جان و دل نویسنده و خواننده، جلا و صفایی خاص می بخشد و آنان را با خود تا فضاهای پاک و پاکیزه ی قرب الهی بالا برده و عروج می بخشد.

لینک خرید 

2. رحمت واسعه: بیان خصایص رحمت واسعه خدا حضرت سیدالشهدا علیه السلام در اشارات فقیه عارف حضرت آیت الله العظمی محمدتقی بهجت قدس سره

مولف: محمدتقی بهجت فومنی
رحمت واسعه: بیان خصایص رحمت واسعه خدا حضرت سیدالشهدا علیه السلام در اشارات فقیه عارف حضرت آیت الله العظمی محمدتقی بهجت قدس سره

وقتی موضوع، عاشورای سیدالشهداء باشد و گوینده هم شخصیت فقیه و عارفی چون آیت الله بهجت، مشخص است که حاصل چه کتابی خواهد شد! موضوعات متنوع از تاریخ عاشورا و عبرت های عاشورا گرفته تا فضیلت و آداب زیارت، همراه با حکایات کم نظیری که از سوی خود آیت الله بهجت نقل شده است، مجموعه ای کم نظیر را در خصوص سیدالشهداء علیه السلام و قیام عاشورا پدید آورده است.

لینک خرید 

3. ضیافت بلا

مولف: سید محمدمهدی میرباقری
ضیافت بلا

این کتاب به جرأت می تواند دیدگاه شما را در خصوص زیارت عاشورا و همچنین طریق تقرب جستن به خدای متعال تغییر دهد! به عنوان نمونه همگی هنگام خواندن زیارت عاشورا، عبارت الوتر الموتور را خواهند ه ایم، وتر یعنی تنها و موتور بر وزن مفعول یعنی تنها شده، استاد میرباقری فصل فوق العاده ای از کتاب را به این حقیقت اختصاص داده اند که چرا و چگونه سیدالشهداء تنها شد و چگونه و تحت چه شرایط و نقشه هایی ولی خدا تنها می شود و از این ها مهمتر چه عواملی باعث می شود که کسانی که خود را محب ولی خدا می دانند از یاری رساندن به ولی خدا باز بمانند! مطالعه این کتاب را به همه عاشوراییان منتظر پیشنهاد می کنیم!

لینک خرید

4. سقای آب و ادب

مولف: سید مهدی شجاعی
سقای آب و ادب

کسانی که با آثار و قلم سید مهدی شجاعی آشنا هستند، معتقند از میان آثار او، که همگی در نوع خود کم نظیر و منحصر به فرد هستند این اثر چیز دیگری است!

لینک خرید

5. توجیه المسائل کربلا

مولف: سید علی اصغر علوی

توجیه المسائل کربلا

در طول تاریخ اولیای خدا بارها و بارها تنها مانده اند، قصه تنهایی های انبیای الاهی چون لوط، موسی، نوح علیهم السلام و همچنین تنهایی امیرالمؤمینن، امام حسن و در نهایت غربت و تنهایی سیدالشهداء علیهم السلام در مواجهه با جبهه باطل انسان را به این سؤال رهنمون می کند که توجیهات کسانی که خود را محب جبهه حق می دانستند برای ترک یاری اولیا خدا چه بوده تا با عبرت گرفتن از این توجیهات خود را آماده کند تا از خیل یاران آخرین ولی خدا حضرت بقیة الله العظم ارواحنا فداه باز نماند. این کتاب برای یافتن پاسخ به این سؤال اساسی می تواند راهگشا باشد!

لینک خرید

6. دختر شینا

مصاحبه گر: بهناز ضرابی زاده

دختر شینا: روایتی از زندگی همسر شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر

کتاب «دختر شینا» خاطرات قدم خیر محمدی، همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی است. این کتاب، زندگی نوشت عاشقانه یک دختر روستایی ست که در حال وهوای روزهای جنگ می گذرد و به رغم تعلق به ادبیات پایداری و جنگ، اثری است که عین زندگی را با تمام سختی ها و خوشی هایش، روایت می کند.

لینک خرید

7. سرنوشت انسان - پنج جلد است

جلد اول: از احتضار تا عالم قبر

جلد دوم: احوال رجعت، برزخ، نفخ صور

جلد سوم: محشر، حساب و سوال، حبط و تکفیر 

جلد چهارم: صراط و شفاعت

جلد پنجم: بهشت و جهنم به ضمیمه معراج و اعراف

سرنوشت انسان - جلد پنجم: بهشت و جهنم به ضمیمه معراج و اعراف

این کتاب این کتاب سلسله مباحث برنامه سمت خدا توسط استاد مسعود عالی پیرامون موضوع عالم بعد از مرگ میباشد.

لینک خرید 

8. رویای نیمه شب

مولف: مظفر سالاری

رویای نیمه شب

این اثر داستانی است عاشقانه با زمینه‎ی مذهبی که حکایت از دلدادگی جوانی پاک سیرت از اهل سنت به دختری شیعه مذهب دارد که در راه وصال با موانع و اتفاقاتی تلخ و شیرین مواجه است.
جذابیت قلم نویسنده به اندازه‎ای است که مخاطب را دچار خود کرده و تا انتهای داستان همراه می‎سازد.

گزیده ای از کتاب

«پدر بزرگ از پشت قفسه ها بیرون آمد و به گوشواره ای زیبا و گران بها که من طراحی کرده بودم و ساخته بودم اشاره کرد. خوشحال شدم که آن را برای ریحانه انتخاب کرده بود؛ هر چند بعید می دیدم که مادرش زیربار قیمت آن برود.گوشواره را بیرون آوردم و به پدربزرگ دادم.
• طراحی و ساخت این گوشواره، کار هاشم است. حرف ندارد!
مادر ریحانه گوشواره ها را گرفت و ورانداز کرد.
• قشنگند، ولی ما چیزی ارزان قیمت می خواهیم.
مادر ریحانه گوشواره ها را روی مخمل گذاشت. با نگاهش گوشواره های قبلی را جستجو کرد. پدربزرگ گوشواره های گران بها را توی جعبه کوچکی گذاشت. جعبه را به طرف مادر ریحانه سُراند.
• از قضا قیمت این گوشواره ها دو دینار است.
در دلم به پدربزرگ آفرین گفتم. از خدا می خواستم که ریحانه صاحب آن گوشواره ها شود. قیمت واقعی اش ده دینار بود. یک هفته روی آن زحمت کشیده بودم.»

لینک خرید

جواب نامه ام از بس ، ز جانان دیر می آید   جوان گر می رود قاصد ، زکویش پیر می آید

تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها