فندق های شکلاتی
شنبه 22 آبان 1395 4:35 PM
چی لازم دارم:
شکر 100 گرم
آب 50 میلی لیتر
فندق 200 گرم
شکلات تخته ای به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
شکر و آب را مخلوط کنید و روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید.
بعد از این که جوش آمد، فندق را اضافه نمایید و هم بزنید تا فندق ها خوب تفت داده شوند و شکر به خورد آن ها برود.
اکنون شکلات را ذوب کنید و مقداری روغن جامد به آن اضافه نمایید تا کمی شل شود.
بعد از این که فندق ها خنک شدند، آن ها را داخل شکلات بغلتاتید و روی کاغذ روغنی داخل سینی بچینید.
این کار را چند بار انجام دهید تا شکلات روی فندق ضخیم شود.
درصورت تمایل بعد از خنک شدن، شکلات های فندقی را داخل پودر شکر بریزید.
***
فندق خواص و فواید زیادی دارد:
فندق مقوی مغز است و جوهر دماغ را زیاد میکند و برای نیروی تفکر و تعقل یک غذای بسیار خوبی است.
طبع فندق گرم و خشک است.
فندق مقوی معده و رودههاست. در فواصل غذا 10 دانه میل شود.
فندقحاوی منیزیم و پتاسیم میباشد و این مواد بزرگترین داروی مقوی قلب و کلیه ها هستند.
به خاطر وجود آهن در فندق میتوان گفت که یکی از بهترین عوامل سازنده گلبولهای قرمز میباشد.
در 100 گرم مغز فندق مواد زیر موجود است:
انرژی 625 کالری
درخت فندق
آب 5/8 گرم
پروتئین 12/5 گرم
مواد نشاستهای 15 گرم
مواد چرب 60 گرم
کلسیم 200 میلیگرم
فسفر 320 میلیگرم
آهن 3/5میلیگرم
سدیم 2 میلیگرم
پتاسیم 700 میلیگرم
ویتامین ب 1 0/5 میلیگرم
ویتامین ب 3 1 میلیگرم
فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچوجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع تولید میکند. برای جلوگیری از این حالات، آنهائی که سرد مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم مزاجان با سکنجبین بخورند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست