0

شیائومی می میکس ، نگاهی نزدیک به گوشی هوشمند تمام صفحه‌ی چینی‌ها

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

شیائومی می میکس ، نگاهی نزدیک به گوشی هوشمند تمام صفحه‌ی چینی‌ها
شنبه 22 آبان 1395  9:28 AM

شیائومی می میکس ، نگاهی نزدیک به گوشی هوشمند تمام صفحه‌ی چینی‌ها

 

برای درک زیبایی طراحی خلاقانه‌ی گوشی هوشمند جدید شرکت شیائومی با عنوان می میکس، باید آن را از نزدیک ببینید. این اسمارت فون تمام صفحه و بدون حاشیه در نگاه نزدیک زیبایی واقعی خود را نشان می‌دهد، زیبایی که از پشت ویترین فروشگاه‌ها قابل درک نیست و تا شیائومی می میکس را در دستان خود نگیرید، متوجه آن نخواهید شد.

 

صفحه‌ی نمایش بدون حاشیه‌ی این گوشی هوشمند، احساس سورئالی را به کاربر منتقل خواهد کرد و هیچ شباهتی به صفحه‌ی نمایش اسمارت فون‌های دیگر ندارد.

 

شیائومی می میکس در کنار آیفون 7 پلاس (سمت راست)

شیائومی می میکس در کنار آیفون 7 پلاس (سمت راست)

 

با این که شیائومی می میکس دارای صفحه‌ی نمایشی با سایز بسیار بزرگ 6.4 اینچی می‌باشد، اما ابعاد بدنه‌ی این دستگاه، حتی در مقایسه با فبلت‌هایی چون اپل آیفون 7 پلاس و ال جی وی 20 با سایز صفحه‌ی نمایشی در حدود یک اینچ کم‌تر، حس بزرگ‌تر بودن را به شما القا نخواهد کرد. البته به علت طراحی مربعی شکل و جنس بدنه‌ی سرامیکی می میکس، استفاده‌ی از آن با یک دست کمی سخت می‌باشد.

 

این فبلت با دارای بودن وزن 209 گرمی کمی سنگین می‌باشد و با ضخامت 7.9 میلی متری از بیشتر پرچم‌داران سال 2016 سایر شرکت‌های بزرگ، کلفت‌تر می‌باشد.

 

این دستگاه توسط طراح افسانه‌ای فرانسوی، فیلیپ استارک (Philippe Starck)، طراحی شده است و جلوه‌ی بسیار زیبایی دارد. البته یادمان نرود که شرکت شارپ دو سال پیش گوشی هوشمندی با طراحی مشابه بدون حاشیه از کنار و تمام صفحه را با نام Aquos Crystal عرضه کرده بود که متأسفانه دارای مشخصات سخت افزاری رده پایینی بود و در قسمت پایین پنل جلویش حاشیه‌ی بزرگی به چشم می‌خورد.

 

شیائومی می میکس خوشبختانه حاشیه‌ی پایین بسیار کم‌تری نسبت به گوشی هوشمند Aquos Crystal شرکت شارپ دارد و از سخت افزار قدرتمندی هم بهره می‌برد.

 

hands-on-with-the-bezel-less-xiaomi-mi-mix-2

 

می میکس قدرت پردازشی خود را از یک تراشه‌ی رده بالای اسنپ دراگون 821 شرکت کوالکام می‌گیرد. سرعت این پردازنده‌ی چهار هسته‌ای، 2.35 گیگاهرتز می‌باشد و 4 یا 6 گیگابایت حافظه‌ی اجرایی (رم) نیز بسته به مدل در کنار آن تعبیه شده است. با این که مدل در اختیار ما دارای 4 گیگابایت رم بود، اما سرعت فوق‌العاده‌ای را هنگام کار با این گوشی تجربه کردیم.

 

ما هم آزمایش‌های متکی بر استفاده‌های روزمره شامل ورود، خروج و جابجایی بین برنامه‌ها و هم آزمایش‌های مختلف بنچمارک را بر روی می میکس انجام دادیم که در هر دو آزمایش، فبلت پرچم‌دار شرکت چینی شیائومی، سربلند بیرون آمد و در کنار بهترین‌ها جای گرفت.

 

در آزمایش بنچمارک برنامه‌ی گیک بنچ (Geekbench)، می میکس امتیاز 1797 را در بخش تک هسته‌ای و امتیاز 4054 را در بخش چند هسته‌ای به دست آورد و با اختلاف نسبت به سامسونگ گلکسی اس 7 اج و گوگل پیکسل، در جایگاهی بالاتر قرار گرفت. هر چند اما در جدال با آیفون 7 پلاس ناکام بود.

 

برقراری تماس‌های تلفنی بدون خروجی صدا

از آن جایی که در قسمت بالای پنل جلوی این گوشی هوشمند، هیچ حاشیه‌ای به چشم نمی‌خورد، شیائومی مجبور شده است تا خروجی صدای با سابقه بر روی اسمارت فون‌ها را به علاوه‌ی حسگر مجاورت، از می میکس حذف کند. به جای این‌ها، در می میکس از یک بلندگوی پیزو الکتریک و فناوری نوری استفاده شده است تا صدای طرف مقابل در تماس‌های صوتی به گوشتان برسد و صفحه‌ی نمایش هنگام نزدیک شدن با صورت، خاموش شود. هر دوی این فناوری‌های جدید مورد استفاده قرار گرفته در می میکس، به شکل تعجب‌آوری خوب عمل می‌کنند.

 

در هنگام تماس‌های صوتی آزمایشی که ما با این گوشی هوشمند برقرار کردیم، صدای طرف مقابل مکالمه، به راحتی قابل شنیدن بود و کاملاً واضح به گوش ما می‌رسید. البته صدا به بلندی اسمارت فون‌هایی که دارای خروجی صدای اختصاص داده شده هستند، نمی‌باشد و شاید مکالمه‌ی تلفی با می میکس در محیط‌های پر سر و صدا و شلوغ، کمی برایتان مشکل‌ساز شود.

 

hands-on-with-the-bezel-less-xiaomi-mi-mix-3

 

علاوه بر این، شیائومی برای داشتن گوشی با طراحی تمام صفحه و بدون حاشیه، مجبور بوده است تا محل قرارگیری دوربین سلفی را نیز تغییر دهد. برای عادت کردن به این موضوع، قطعاً نیاز به زمان خواهید داشت. برای ثبت یک عکس سلفی مناسب، کاربر مجبور خواهد بود تا گوشی را بالاتر از سر خود بگیرد.

 

رزولوشن تصویر صفحه‌ی نمایش می میکس، «تنها» 1080p می‌باشد. اما ما هم جزء کسانی هستیم که عقیده دارند چشم‌های انسان نمی‌تواند تفاوت میان یک صفحه‌ی نمایش گوشی هوشمند با رزولوشن تصویر فول اچ دی یا کواد اچ دی را تشخیص دهد.

 

hands-on-with-the-bezel-less-xiaomi-mi-mix-4

برای ثبت تصاویر سلفی، باید می میکس را به شکل متفاوتی در دستان خود نگه دارید

 

صفحه‌ی نمایش این گوشی بدون حاشیه و تمام صفحه، قلب تپنده‌‌ی طراحی چشم‌نواز شیائومی می میکس می‌باشد.

 

شرکت شیائومی می‌توانست در ساخت می میکس از پنل‌های صفحه‌ی نمایش معمول در بازار با رزولوشن تصویر استاندارد استفاده کند، اما تصمیم گرفت دست به تولید صفحه‌ی نمایش منحصر به فرد با نسبت ابعاد 17:9 برای این اسمارت فون بزند.

 

یک مسئول شیائومی در رابطه با طراحی می میکس گفت: «می میکس نشان دهنده‌ی بخشی از توانایی‌های ماست. این که به چه اندازه طراحی را جدی می‌گیریم. این نوآوری‌ها همه دسترنج خودمان هستند و در آینده الهام بخش سایر گوشی‌های هوشمندمان خواهند بود.»

 

 

دوربین خوب، اما نه بهترین

پس از صفحه‌ی نمایش، مهم‌ترین بخشی که کاربران به آن اهمیت می‌دهند، احتمالاً دوربین یک اسمارت فون می‌باشد. دوربین 16 مگاپیکسلی می میکس عملکرد خوبی دارد، اگر چه بهترین نیست.

 

در طول آزمایش کوتاه ما بر روی دوربین این گوشی هوشمند، عکس‌های ثبت شده در نور روز شارپ بودند، اما رنگ‌ها به طراوت تصاویر گرفته شده با دوربین سامسونگ گلکسی اس 7 اج نبود.

 

تصویر ثبت شده با دوربین اصلی می میکس در نور روز

تصویر ثبت شده با دوربین اصلی می میکس در نور روز

 

لنز دوربین می میکس دارای گشودگی دیافراگم 2.0 می‌باشد و در مقایسه با دوربین گلکسی اس 7 اج با گشودگی دیافراگم 1.7 و آیفون 7 با گشودگی دیافراگم 1.8، هنگام عکس برداری تحت شرایط نوری ضعیف، با چالش روبرو می‌شود.

 

مقایسه‌ی عملکرد دوربین‌های می میکس (سمت چپ) و سامسونگ گلکسی اس 7 اج (سمت راست) در شرایط نوری ضعیف

مقایسه‌ی عملکرد دوربین‌های می میکس (سمت چپ) و سامسونگ گلکسی اس 7 اج (سمت راست) در شرایط نوری ضعیف

 

 

در حالی که دوربین این دستگاه به هیچ عنوان ضعیف نیست، اما رشد قابل توجه اسمارت فون‌ها در زمینه‌ی تصویربرداری باعث شده تا انتظارات بسیار بالا برود و می میکس متأسفانه جواب گوی این انتظارات نمی‌باشد.

 

یک باتری غول پیکر

عمر باتری این فبلت در میان بهترین‌ها قرار دارد. شیائومی یک باتری با ظرفیت 4400 میلی آمپر را در درون بدنه‌ی می میکس گنجانده است و باید بگوییم که باتری این دستگاه، حتی در دست پر مصرف‌ترین کاربران هم به مدت یک روز دوام خواهد آورد. چینی‌ها هنگام رونمایی از این گوشی هوشمند تمام صفحه، بر روی قابلیت شارژ سریع آن نیز مانور داده بودند و ما هم خوشبختانه در آزمایشی که انجام دادیم، می‌توانیم این مسئله را تأیید کنیم. باتری می میکس در مدت تنها 25 دقیقه، از شارژ 27 درصد به 80 درصد رسید.

 

شیائومی شاید از این اسمارت فون با عنوان دستگاهی مفهومی یاد کند، اما باید بگوییم که طراحی دلربای آن را به طراحی پرچم‌داران 2016 اپل و گوگل ترجیح می‌دهیم. آیفون 7 و آیفون 7 پلاس دارای همان زبان طراحی 3 سال گذشته می‌باشند و این موضوع در مورد گوگل پیکسل‌ها نیز صدق می‌کند.

 

می میکس اما از طرفی دیگر، دارای طراحی است که برای اکثر ما تازگی دارد.

 

با توجه به شایعاتی که در مورد تمام صفحه بودن آیفون 8 و گلکسی اس 8 می‌شنویم، باید گفت که شیائومی موفق شده است تا در این زمینه پیش قدم شود و رقبای امریکایی و کره‌ای خود را مغلوب کند.

 

نکات مثبت:
  • یک طراحی چشم‌نواز از آینده
  • عمر باتری خوب
  • فناوری شارژ سریع
  • صفحه‌ی نمایش بزرگ 6.4 اینچی و بدون حاشیه
  •  
نکات منفی:
  • خروجی صدای تعبیه شده در زیر صفحه‌ی نمایش کمی ضعیف است
  • دوربین اصلی جزء بهترین‌ها نیست
  • محل قرارگیری دوربین سلفی کمی غیر عادی است

 

نتیجه گیری

برای لذت بردن از طراحی زیبا و خلاقانه‌ی می میکس، باید از برخی نقاط ضعف آن چشم پوشی کنید. نقاط ضعفی که با توجه به احساسی که این گوشی هوشمند پس از در دست گرفتن آن به شما منتقل می‌کند، به آسانی قابل چشم پوشی خواهد بود. احساسی که به مانند در دست گرفتن یک اسمارت فون از آینده می‌باشد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها