طرز تهیه پاستای پامودورو با میگو
پنج شنبه 20 آبان 1395 9:18 PM
با نحوه پخت پاستای پامودورو با میگو آشنا شوید
مواد لازم برای پاستای پامودورو با میگو :
پاستای رشته ای | ۵۵۰ گرم |
میگوی خام (پوست کنده و پاک شده) | ۱۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی رسیده | ۴ عدد |
سیر | ۳ حبه |
برگ ریحان | یک سوم فنجان |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستای پامودورو با میگو :
یک قابلمه بزرگ برداشته و دو لیتر آب داخل آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. ( از این آب هم برای نرم کردن گوجه ها استفاده می کنید و هم برای پخت پاستا )
طبق تصویری که می بینید وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید. وقتی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید.
وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید
گوجه ها نباید بیشتر از یک دقیقه در آب باشند، این زمان برای کندن پوستشان کافی است. حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید.
وقتی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید
پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف کرده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود. بعد آن ها را خرد کنید.
حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید
پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف کرده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود
یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید، بعد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن گرم کنید. میگوها را اضافه کرده و برای یک دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که آن ها را داخل ماهیتابه بچرخانید. سیر را اضافه کرده و تفت بدهید. بعد گوجه های خرد شده و ریحان را اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید و برای یک دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد از روی حرارت بردارید.
ابتدا میگو و سیر را تفت بدهید
سپس گوجه و ریحان خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید
حالا یک قاشق غذاخوری نمک به آبی که برای نرم کردن گوجه ها استفاده کردید اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد پاستاهای رشته ای را داخل قابلمه ریخته و برای سه دقیقه طبخ کنید.
پاستاهای رشته ای را داخل آب جوش ریخته و برای سه دقیقه طبخ کنید
پاستا را آبکشی کرده و فورا به ماهیتابه میگوها آن را منتقل کنید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی پاستا ریخته و با میگو و گوجه آن را هم بزنید.
بعد از آبکشی کردن پاستا آن را به میگوها اضافه کرده و روغن زیتون روی پاستا ریخته و هم بزنید
فورا سرو کنید.
منبع : novinzi.com