0

طرز تهیه سس سالساي مکزيکي

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه سس سالساي مکزيکي
چهارشنبه 19 آبان 1395  1:51 PM

سس سالسا salsa

 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

 

زمان پخت: 20 دقیقه

 

زمان کلی: 35 دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه سالسای مکزیکی:

  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز
     
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
     
  • دو یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
     
  • نمک برای طعم بخشیدن
     
  • یک دوم قاشق چایخوری شکر
     
  • یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
     
  • یک دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)
     
  • یک قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه
     
  • سه و یک دوم قاشق چایخوری روغن برای پخت

 

برای سرو بهتر است از چیپس ناچو استفاده شود.

 

 

طرز تهیه:

 

  1. یک دوم قاشق چایخوری روغن را بر روی فلفل‌ها بریزید و با چنگال آن را سوراخ کنید. بر روی شعله آتش بگذارید تا پوست آن تغییر رنگ دهد.
     
  2. آن را از روی شعله بردارید و در آب فرو ببرید. اجازه دهید کمی سرد شود.
     
  3. بعد از اینکه خنک شد، پوست آن را دربیاورید و خرد کنید و کنار بگذارید.
     
  4. سه قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف نچسب حرارت دهید، پیازها را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
     
  5. فلفل‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اینکار را به مدت یک الی دو دقیقه انجام دهید.
     
  6. گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
     
  7. فلفل تندی که در سرکه وجود دارد را به آن اضافه کنید، خوب ترکیب کنید و با حرارت متوسط به مدت یک الی دو دقیقه  بپزید.
     
  8. ترکیب آماده شده را با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها