طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی
دوشنبه 17 آبان 1395 8:32 PM
کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است
کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف جهان در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.
مواد لازم برای قیمه ریزه نخودچی :
گوشت چرخ کرده گوساله | 500 گرم |
آرد نخودچی | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
آب ولرم | 1 پیمانه |
پیاز داغ طلایی | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی :
ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.
گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود. پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یک دستی درست شود.
نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس کرده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.
دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.
منبع : peymooneh.com