طرز تهیه ماهی شکم پر برای شب عید
یک شنبه 16 آبان 1395 9:12 PM
ماهی شب عید را با مواد زیر به صورت شکم پر درست کنید
مواد لازم برای ماهی سفید شکم پر:
ماهی سفید | دو کیلو |
سیر | چهارحبه |
چیلی قرمز | سه عدد |
زنجبیل | یک خلال |
دانه گشنیز | یک قاشق سوپخوری |
شکر سرخ | یک قاشق چایخوری |
زردچوبه | یک قاشق چایخوری |
خردل سیاه | یک و نیم قاشق چایخوری |
دانه شنبلیله | نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
آبلیمو | نصف فنجان |
روغن گیاهی | نصف فنجان |
گوجه خرد شده | یک فنجان |
ادویه هندی | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه ماهی سفید شکم پر:
برای پخت ماهی شکم پر ابتدا فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید. ماهی ها را شسته و خشک کنید. یک قاشق چایخوری نمک را به ماهی زده و آن را کنار بگذارید. سیر، چیلی، زنجبیل، نصف گشنیزها، شکر سرخ، زردچوبه، خردل، دانه شنبلیله، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کنید به نحوی که تبدیل به یک مایه یکدست شوند.
پیازها را در روغن سرخ کنید تا نرم و قهوه ای طلایی شوند. مایه بدست آمده را به آن اضافه کنید و بپزید تا بیشتر آب آن گرفته شود. گوجه فرنگی و ادویه هندی را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه آن را سرخ کنید. ماهی را با مایه آماده شده پر کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. پس از آن به مدت 2 دقیقه روی کباب پز ماهی شکم پر را کباب کنید. باقیمانده گشنیز را برای تزیین ماهی شکم پر، روی ماهی ریخته و سرو کنید.
ادویه هندی مخلوطی از: فلفل سیاه، فلفل سفید، میخک، برگ بو، دار فلفل، زیره، هل سبز، سیاه، قهوه ای، دارچین و دانه گشنیز است.
منبع : goyda.ir