0

بهترین خَلقِ خدا هم خوراک پیغمبر (ص) می شود

13321342
13321342
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3394

شنبه 15 آبان 1395  10:42 PM

خبر مشهوری که علامه مجلسی (ره) در جلد 9 بحارالانوار از شیعه و سنی نقل کرده است که رسول خدا (ص) فرمود : ای علی (ع) دوستی تو ایمان و دشمنی تو کفر است.

در هر دلی که دوستی علی (ع) است ایمان هم در آنجا است و هرجا که بغض علی (ع) است از ایمان خبری نیست.

خبری که نزد علمای شیعه و سنی مُسَلم است به یادتان بیاورم ، انس بن مالک خادم پیغمبر (ص) گفت : در خدمت رسول خدا (ص) بودم ، مرغ بریانی آماده شده بود و پیغمبر (ص) می خواست میل کند ، دست به دعا برداشت و گفت خداوندا دوست ترین بندگان نزد خودت را بفرست تا با من هم خوراک گردد.

انس گوید فاصله ای نشد که صدای دَر بلند شد ، رفتم دیدم علی بن ابیطالب (ع) است.

خود انس گوید من مایل نبودم چنین شود ، یعنی علی (ع) به عنوان دوست ترین خلائق نزد خداوند با پیغمبر (ص) هم خوراک گردد ، پرسیدم چه فرمایشی دارید ؟

حضرت فرمود : می خواهم خدمت پیغمبر (ص) برسم.

گفتم پیغمبر (ص) فعلاً سرگرم است وقت دیگری تشریف بیاورید علی (ع) رفت ، مرتبه دوم پیغمبر (ص) گفت : خدایا دوست ترین بندگانت را بفرست تا با من هم خوراک گردد.

طولی نکشید که مجدداً صدای در بلند شد و مانند دفعه ی قبل انس مانع ورود حضرت شد.

مرتبه سوم باز پیغمبر (ص) دعا کرد و صدای دَر بلندتر شد به قِسمی که خود رسول خدا (ص) شنید و دیگر انس جرات نداشت مانند دفعات قبل بکند و علی (ع) وارد شد.

رسول خدا (ص) پرسید یا علی (ع) چطور دیر آمدی ؟ عرض کرد این بار سوم است که آمده ام.

رسول خدا (ص) به انس فرمود : چرا مانع ورود علی (ع) شدی ؟ انس راستش را گفت که من خوش داشتم این فضیلت برای بستگان خودم باشد و یکی از آنها با شما هم خوراک گردد.   اصول دین از تالیفات شهید آیت الله سیدعبدالحسین دستغیب (ره) صفحه 662 الی 663

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها