طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانیها
شنبه 15 آبان 1395 9:14 PM
کوکوی اشپل ماهی یکی از غذاهای شب عید مخصوص گیلانی ها می باشد
گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست میشود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست میشود و یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای مردم گیلان است.
مواد لازم برای کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها : برای 4 نفر
اشپل ماهی | 3 عدد |
سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا) | 400 گرم |
سیب زمینی | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 5 عدد |
سیر | 4 حبه |
نمک، زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها :
سبزیها را خرد کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز، سیر و سیب زمینی را با سبزی ها چرخ کنید.
اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخممرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.
در تابهای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.
نکته برای پخت کوکوی اشپل غذای شب عید گیلانی ها:
به جای سیر میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
منبع : مجله آشپزی مثبت - bartarinha.ir