طرز تهیه پاستای پنیری
شنبه 15 آبان 1395 9:13 PM
برای تهیه پاستای پنیری در آخرین مرحله پودر سوخاری و فلفل را روی پنیر بریزید
مواد لازم برای پاستای پنیری :
شیر | ۴ فنجان |
پاستای شکل دار | ۲ تا ۲٫۵ فنجان |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر چدار (رنده شده) | ۲ فنجان |
فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
جوز هندی | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | یک چهارم تا یک سوم فنجان |
فلفل قرمز (Cayenne) | اختیاری |
طرز تهیه پاستای پنیری :
شیر را در یک قابلمه گرم کرده تا زمانی که جوش بیاید. حالا پاستای خشک را در آن ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد حرارت را کاهش داده تا آرام بجوشد. هنگام پخت پاستا، حواستان کاملا به آن باشد زیرا شیر با گرم شدن زیاد سر می رود. پاستا را برای ۱۵ دقیقه بپزید. پاستای شما باید بیشتر شیر را جذب کند.
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. وقتی پاستا به پخت خود نزدیک شد، کره را در یک قابلمه جداگانه ذوب کرده و بعد پنیر رنده شده، فلفل سیاه و کمی جوز هندی رنده شده به آن اضافه کنید. وقتی پنیر ذوب شد، این سس را داخل پاستا و مخلوط شیر ریخته و خوب هم بزنید. طعم آن را چشیده و اگر لازم است نمک بیشتری اضافه کنید.
حالا پاستا و سس پنیر را داخل ظرف فر ریخته و روی آن آرد سوخاری بپاشید. اگر از فلفل قرمز استفاده می کنید، آن را هم روی پاستا ریخته و ظرف را برای ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود.
در آخرین مرحله پخت پاستای پنیری، روی فر را روشن کنید تا طلائی شود
منبع : novinzi.com