0

سمبوسه با اسفناج ، غذای عربی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سمبوسه با اسفناج ، غذای عربی
پنج شنبه 13 آبان 1395  8:37 PM

سمبوسه با اسفناج ، غذای عربی

 


چی لازم دارم:


مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر:


آرد 4 پیمانه


خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری


شکر 1 قاشق غذاخوری


نمک 1 و 2/1 قاشق مرباخوری


روغن نباتی 4/1 لیوان


شیر خشک 6 قاشق غذاخوری


آب داغ 1 و 4/1 لیوان


مواد لازم برای داخل سمبوسه:


اسفناج 1 و نیم کیلو (پخته و ریز شده)


پیاز 5 عدد رنده شده


سماق 1 قاشق مرباخوری


رب انار 2/1 قاشق مرباخوری


پودر دارچین کمی


روغن زیتون 4/1 لیوان


آب‌لیمو 4/1 لیوان


چه جوری درست میشه:


طرز تهیه‌ی خمیر:


* در ظرفی آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.


* آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.


* خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.


* خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتاً گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریباً دو برابر شود.


طرز تهیه‌ی مواد داخل خمیر:


* اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید.


* مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.


* مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود.


* در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده به طوری که کاملاً جذب مواد شود.


* برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید (قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).


* روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.


* کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.


* اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند.


* سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.

* سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده‌اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها