دستور تهیه «بِنیه فرانسوی»
پنج شنبه 13 آبان 1395 8:36 PM
چی لازم دارم:
• 5.5 تا 6 پیمانه آرد کامل
• 2 بسته خمیر ترش
• یک پیمانه شیر غلیظ
• نصف پیمانه آب
• نصف پیمانه شکر سفید
• ¼ پیمانه شورتنینگ
• یک قاشق چایخوری نمک
• دو عدد تخممرغ
• روغن گیاهی برای سرخ کردن
• پودر قند
چه جوری درست میشه:
1. در یک کاسه بزرگ، 3 پیمانه آرد و خمیرترش را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک، شیر غلیظ، آب، شکر سفید، شورتنینگ و نمک را روی حرارت کم با یکدیگر مخلوط کنید تا کمی گرم و شورتنینگ آب شود.
2. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت پایین 30 ثانیه هم بزنید. سپس با سرعت بالا 3 دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر با قاشق به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3. خمیر را داخل کاسه چرب قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
4. داخل قابلمه به اندازه 7 سانتیمتر روغن بریزید. پس از اینکه کاملا داغ شد، خمیرها را به صورت مستطیلی برش دهید و آنها را در روغن به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.
5. در آخر، پس از اینکه کمی خنک شد روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست