طرز تهیه سوپ شیر به سبک رستورانی ها
پنج شنبه 13 آبان 1395 6:26 PM
سوپ شیر زمانی که آماده شد باید کمی رقیق باشد
مدت زمان آماده سازی : 5 دقیقه
مدت زمان پخت : 30 دقیقه
کل زمان پخت : 35 دقیقه
مواد لازم برای سوپ شیر :
قارچ | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
هویج | 1 عدد |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 4 لیوان |
خامه صبحانه | 1 پاکت |
عصاره مرغ | 2 عدد |
کره | 25 گرم |
طرز تهیه سوپ شیر :
قارچ را ریز خرد کرده با کره تفت می دهیم بعد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کرده، کمی تفت می دهیم. کمی فلفل سفید اضافه می کنیم و بعد هویج رنده شده و بعد آرد را کمی که تفت دادیم شیر را با یک لیوان آب مخلوط کرده و عصاره مرغ را در آن حل می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
کمی که غلیظ شد، حرارت را خاموش کرده خامه را با مقداری از سوپ رقیق و هم دما می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. سوپ آماده شده را در ظرف مناسب کشیده و با کمی جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
نکاتی برای پخت سوپ شیر :
اگر از طعم فلفل دلمه ای خوشتان می آید نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای را ریزخرد کرده و به سوپ اضافه کنید. این سوپ کمی رقیق می باشد. زمان پخت آن نیم ساعت است و واقعا”خوشمزه هست. برای چاشنی لیمو را برش زده دور تا دور ظرف سوپ فرو کنید.
منبع : ashpaz-bashi.ir